Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Értékelnétek vagy inkább ne erőlködjön?
Ha a barátnőtök nem lenne konyhatündér mert otthon nem főzött soha, de titeket próbálna meglepni maga készítette sütikkel hogy a kedvetekben járjon de (egyelőre ) még annyira nem jók.
Örülnétek neki vagy azon imádkoznátok hogy nehogy megint süssön valamit? :)
Szerintem ezt a normális férfiak értékelik. :) Mikor összeköltöztünk, én nagy hévvel nekiálltam, hogy házi tejszeletet csinálok... A tésztája olyan vékony volt mint egy papírlap és kemény, a töltelék pedig folyt... :D Párom nagy bólogatva ette KISKANÁLLAL :D, és mondogatta, hogy milyen finom. :D Azóta is emlegetjük.
Szerintem a szándék a fontos, és szerintem a legtöbb férfi értékelné. :)
Az 5-ös nagyon jól leírta. A szándék a fontos :)
Nagyon jól esik a tudat, hogy miattam csinálja és értem. Bárhogy is sikerül aztán :) Abban a sütiben benne van a kedvesség.
Értékelném a szándékot. Azt pedig még jobban értékelném, ha engedné, hogy megtanítsam sütni, hogy a későbbiekben ne csak a szándék legyen jó, hanem a végeredmény is.
A közös sütés amúgy is tud poén lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!