Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Értékelnétek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Értékelnétek vagy inkább ne erőlködjön?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőtök nem lenne konyhatündér mert otthon nem főzött soha, de titeket próbálna meglepni maga készítette sütikkel hogy a kedvetekben járjon de (egyelőre ) még annyira nem jók.

Örülnétek neki vagy azon imádkoznátok hogy nehogy megint süssön valamit? :)

2016. máj. 21. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ami egy fokkal is jobb mint a tesco/aucha torták, az már jó, és meg lehet enni. :)
2016. máj. 21. 11:19
 2/16 A kérdező kommentje:
Meg lehet enni és nem mérgező csak finoman szólva nem egy Gerberaud-minőség :D
2016. máj. 21. 11:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg. Ami nem ol meg az megerosit :)
2016. máj. 21. 11:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki nagyon.
2016. máj. 21. 11:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a normális férfiak értékelik. :) Mikor összeköltöztünk, én nagy hévvel nekiálltam, hogy házi tejszeletet csinálok... A tésztája olyan vékony volt mint egy papírlap és kemény, a töltelék pedig folyt... :D Párom nagy bólogatva ette KISKANÁLLAL :D, és mondogatta, hogy milyen finom. :D Azóta is emlegetjük.

Szerintem a szándék a fontos, és szerintem a legtöbb férfi értékelné. :)

2016. máj. 21. 11:28
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Értékelném, mert kedveskedni próbált nekem. Ha nem jön össze, hát nem jön össze, nem minden jöhet össze :DDD A kiskanalas meg nagy poén :DDDDDDDDD 22/F
2016. máj. 21. 11:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A normális emberek ezt értékelik még akkor is, ha borzalmas. Én sem vagyok konyhatündér, az én párom is csak hónapokkal később vallotta be, hogy az egyik főztöm rémesre sikerült (pedig én már akkor megállapítottam róla :D ), mert nem akarta elvenni a kedvem a dologtól. :)
2016. máj. 21. 11:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-ös nagyon jól leírta. A szándék a fontos :)

Nagyon jól esik a tudat, hogy miattam csinálja és értem. Bárhogy is sikerül aztán :) Abban a sütiben benne van a kedvesség.

2016. máj. 21. 11:53
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. máj. 21. 11:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Értékelném a szándékot. Azt pedig még jobban értékelném, ha engedné, hogy megtanítsam sütni, hogy a későbbiekben ne csak a szándék legyen jó, hanem a végeredmény is.

A közös sütés amúgy is tud poén lenni.

2016. máj. 21. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!