Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Értékelnétek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Értékelnétek vagy inkább ne erőlködjön?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőtök nem lenne konyhatündér mert otthon nem főzött soha, de titeket próbálna meglepni maga készítette sütikkel hogy a kedvetekben járjon de (egyelőre ) még annyira nem jók.

Örülnétek neki vagy azon imádkoznátok hogy nehogy megint süssön valamit? :)

2016. máj. 21. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én azért segítettem édesanyámnak sütögetni, főzni, valami azért ragadt rám. :) De előfordul az emberrel, hogy nem úgy sikerül valami, ahogy azt eltervezte. :D Poénra kell venni, egy normális ember értékeli a szándékot. Közös sütögetés pedig tök jó dolog. :)
2016. máj. 21. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Értékelném. Az,hogy nem sikerül túl jól az nem számít, majd legközelebb jobban sikerül. Különben nálam ha egy süti jó ízű az már számomra jól sikerült, az,hogy esetleg szétment, vagy csak kis kanállal lehet enni, nem számít. A belső a fontos (jelen esetben az íz) nem a külső! :)
2016. máj. 21. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
Elsőre aranyos lehet, de ha már tucadszorra fektet pénzt és energiát abba, hogy nekem valami szart kelljen ennem, az nagyon idegesítene.
2016. máj. 21. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is értékelné. Nem vagyok egy nagy szakács, így ha egy főtt tésztát vagy rántottát csinálok, akkor is megdicséri a párom.

De exemnek egyszer csináltam sült húst, ami rágós lett, de úgy ette, mint ha a nagyija csinálta volna és még éhes is lenne.

2016. máj. 21. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Azt viszont tudakold meg hogy szereti e a sütiket, mert nem minden pasi szereti. Valami húst jobban értékelnek.

Előző voltam.

2016. máj. 21. 13:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Annó barátnőm tök lelkesen csinált egy tepsi almáspitét, mert imádom, de ő nem szereti.Nem volt szívem megmondani neki, hogy mintha sót ennék, ezért betoltam az összeset amit kirakott.Utána tudtam meg, hogy csak a felét rakta ki a tálcára és a második adagból ő is evett.Azóta se tudom, hogy sikerült így elrontania, de az arcára a mai napig emlékszem mikor beleharapott a saját sütijébe és rájött, hogy ebből mennyit megettem :D

Ha jófej a pasid akkor ha nagyon szar lesz akkor is csak elpoénkodja, vagy hasonlóan tesz mint én :D

2016. máj. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!