Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Értékelnétek vagy inkább ne erőlködjön?
Ha a barátnőtök nem lenne konyhatündér mert otthon nem főzött soha, de titeket próbálna meglepni maga készítette sütikkel hogy a kedvetekben járjon de (egyelőre ) még annyira nem jók.
Örülnétek neki vagy azon imádkoznátok hogy nehogy megint süssön valamit? :)
Szerintem is értékelné. Nem vagyok egy nagy szakács, így ha egy főtt tésztát vagy rántottát csinálok, akkor is megdicséri a párom.
De exemnek egyszer csináltam sült húst, ami rágós lett, de úgy ette, mint ha a nagyija csinálta volna és még éhes is lenne.
Azt viszont tudakold meg hogy szereti e a sütiket, mert nem minden pasi szereti. Valami húst jobban értékelnek.
Előző voltam.
Annó barátnőm tök lelkesen csinált egy tepsi almáspitét, mert imádom, de ő nem szereti.Nem volt szívem megmondani neki, hogy mintha sót ennék, ezért betoltam az összeset amit kirakott.Utána tudtam meg, hogy csak a felét rakta ki a tálcára és a második adagból ő is evett.Azóta se tudom, hogy sikerült így elrontania, de az arcára a mai napig emlékszem mikor beleharapott a saját sütijébe és rájött, hogy ebből mennyit megettem :D
Ha jófej a pasid akkor ha nagyon szar lesz akkor is csak elpoénkodja, vagy hasonlóan tesz mint én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!