Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan meleg a barátnőm?
Figyelt kérdés
2 hete költöztünk össze a barátnőmmel és nagyon jól esne ha összebújva aludnánk, de ez lehetetlen kb, mert a teste annyira meleg, épphogy csak nem forró. Az elöző barátnőmmel ilyen nem igazán volt.
Ennyire különbözhet a testhőmérsékletünk?
2016. szept. 21. 18:54
1/10 anonim válasza:
Neki jobb a vérkeringése, mint az előző barátnődnek.
3/10 anonim válasza:
Szia.
Ne is mondd, Ènis nagyon forró vagyok. A baratom ritkán birja.. ez van. Jo a vèrkeringèsem
4/10 A kérdező kommentje:
ő meg azt érzi am hogy hideg vagyok és neki tökre kellemes mikor összebújik velem, de én 5percnél tovább nem bírom. mindegy, úgy is jön a tél, aztán majd a melegitő nadrág megold mindent. köszi a válaszokat.
2016. szept. 21. 19:11
5/10 anonim válasza:
Egy csomó pénzt megspórolsz majd a fűtésszámlán.:)
6/10 anonim válasza:
Jaj, nálunk is szokott ez baj lenni... :D Nem tudom, én nem érzem magam melegnek, de a barátom is mondta párszor, hogy olyan forró a testem, hogy elkezd melege lenni.
7/10 anonim válasza:
En meg hideg vagyok jo is lenne egy forro oleles estenkent egy tuzes csajtol
8/10 anonim válasza:
Nálunk is így van,csak fordítva. :D
Párom férfi, forró. Én nő, hideg. Ráadásul úgy hideg,hogy húzom le a másik testhőjét néha. Párom ha hozzám bújik, egy idő után fázik, én meg megsülök. :)
Mi félig szoktunk betakarózni, az egy ideig jó, aztán egyikünk arréb gurul.
9/10 anonim válasza:
Exem volt nagyon hideg, ez azzal járt, hogy reggelenként nagyon bújt, hogy milyen jó meleg vagyok. Nekem meg lefagyott a vesém, a mindenem miatta. :D
10/10 anonim válasza:
Még nagyon sok minden másban is különbözik az előzőtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!