Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom elviselni a párom, amióta együttélünk Mit tanácsoltok? F (41)
Figyelt kérdés
2 éve élünk együtt a párommal előtte 3 évig jártunk.
mondják: lakva ismerszik meg az ember!
mióta együtt élünk, kiszerettem a páromból, rájöttem, hogy teljesen mások vagyunk.
kemény kimondani, de ez az igazság: nem tudom őt már elviselni, iszonyúan idegesít!
miután hazamegyek a melóból, úgy érzem kezdődik a második műszak, ami a vele való együttélést jelenti.
párom nagyon beszédes, hangos, aktív, én meg csöndes, befelé forduló, nyugalomra vágyó.
szakításon gondolkozom, ő kapaszkodik belém.
más is járt már így összeköltözés után?
2016. szept. 19. 04:18
11/11 anonim válasza:
Ha a kapcsolat rossz alapokra epult akkor ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!