Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhában van otthon a barátnőd/feleséged?
És tetszik-e ez így neked vagy valami másnak örülnél? Sminkel egy otthon ülős napon? Kíváncsi vagyok. :)
23N
Én azt sem tudom, hogy otthon van-e vagy csavarog valahol, de azt sem, hogy létezik-e egyáltalán, mert még nem találkoztam vele!
A másik!
Egy nyilvánvalóan jó pofa vicc, az jó pofa vicc, de az a sok sületlen baromság, amit itt sokan tudatlanságból összehordanak páran, az fáj!
Akkor a tévelygések elkerülése végett:Egy nőnemű ember addig lány, amíg meg nem b . a . ssz . ák.
Ha valaki 70-80 évesen szűz még, akkor az vénlány, de lány.
Ha egy 10 éves gyereket meg . b . a . sz . nak, akkor az fiatalasszony, de asszony.
Pedofília=gyermekszeretet.
14 ( [link] szerint 198. § 11) éves kornál fiatalabb személlyel 18 évnél idősebb személy által létesített szexuális kapcsolat bűncselekmény.
Hímnemű embernek nincs szűzhártyája.
Minden ember (akármennyire közhely) más.
Mindenki máshoz vonzódik.
Teljesen természetes, hogy gyermekek (óvodás korúak, 6-8 évesek) felnőttekbe szerelmesek, önkielégítést végeznek, előfordul, hogy egymással csókolóznak, szeretetre vágynak, szexualitás iránt érdeklődnek...
Gyengébbek kedvéért!
-Ha a szülők szeretik a ,,kölkeiket", azok pedofilok!
-Ha felnőttek megerőszakolnak gyerekeket, megölnek, megvernek (ok és indok nélkül), kínoznak..., azok nem pedofilok.
-Ha felnőttek szerelmesek serdülő fiatalokba, az teljesen természetes és nem pedofilok.
-Ha gyermekek vagy serdülők vagy kicsit idősebb ivarérett személyek szerelmesek felnőttekbe, az is teljesen természetes, mint az, hogy vékonyak kövérebbekbe, magasak alacsonyabbakba, értelmesek értelmetlenekbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!