Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen ruhában van otthon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

One of a Kind kérdése:

Milyen ruhában van otthon a barátnőd/feleséged?

Figyelt kérdés

És tetszik-e ez így neked vagy valami másnak örülnél? Sminkel egy otthon ülős napon? Kíváncsi vagyok. :)

23N

2016. szept. 16. 15:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy tudnod kellett volna, ne légy ilyen érzékeny. :) én nem hallottam és használtam soha ezt a szót, a hideg kiráz az ilyen "mindent szót becézve mondjunk, mert olyan trendi" dologtól. De ha ez valami tájszólás, akkor teljesen érthető. :D
2016. szept. 17. 20:11
 22/25 Titusztitusz ***** válasza:
Szia kérdező...Nem vagyok érzékeny különösebben,csak azért tettem szóvá a dolgot,mert volt egy olyan érzésem,hogy te nem igazán vagy a harinacik nagy barátja...(Avagy inkább barátnője...)Ezt rögtön megéreztem egyböl,amint írtad,hogy kezdetben nem tudtad hogy mit jelent a szó...Aztán meg az is feltünt ám,hogy ügyesen átlépted a kérdésemet,ami az iránt érdeklődött volna,hogy TE hogyan szoktál viszonyulni ezen ruhadarabhoz...De ahogy elnézem,sehogy...Valszeg azt sem tudod a legtöbb mai nőhöz hasonlóan,hogy egyáltalán melyik végén is kell megfogni a harinacit...Meghogy egyálltalán mire való...Hű...A nejem az aztán tudja...Van egy többszáz darabos gyűjteménye ezen ruhadarabbol,különböző színekben,vastagságban, éshát hamar rám tudja hozni a kangörcsöt,ha egy kicsit lófrászik előttem ilyesmi holmikban,még 23 év házasság után is...Szóval azt hiszem hogy mi szerencsésen összetalálkoztunk a nejemmel...Viszont azt el nem tudom képzelni hogy akkor mit csináltunk volna,ha mondjuk te lennél a feleségem...Éshát ugye ahogy elnézem, írtózol a harisnyáktol...Na...Nekünk aztán lett volna ám remek életünk egymással...
2016. szept. 18. 09:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Milyen ruhában a nőd otthon- ez egy tök objektív dolog. Tetszik-e, na ez nem éppen, de magánügy. Mondjátok már el, mégis mi a lótúró alapján pontozzátok le ezeket a válaszokat??
2016. szept. 19. 11:41
 24/25 Titusztitusz ***** válasza:
Szia 23-as...Ugye te még új vagy ezen a portálon? Csak azért kérdem,mert a jelek szerint még nemérted azt,hogy milyen elvek szerint is mennek itt a dolgok...A lényeg az,hogy tele van ez a portál rengeteg szánalmas lúzerrel,meg nyomorulttal,aki csak azért jár ide fel, hogy LEPONTOZZON VÁLOGATÁS NÉLKÜL MINDEN HSZ-T...Ha nem ezt tennék sokan,akkor valszeg teljesen értelmetlennek is találnák az amúgy minden bizonnyal rendkívül hasznos,és tartalmas életüket...Szóval ne csodálkozz itt semmin se...Mindennek megvan mindig a maga logikája...Még az első látásra érthetetlen elmebajnak is...
2016. szept. 19. 15:14
 25/25 Imre777 ***** válasza:

Én azt sem tudom, hogy otthon van-e vagy csavarog valahol, de azt sem, hogy létezik-e egyáltalán, mert még nem találkoztam vele!

A másik!

Egy nyilvánvalóan jó pofa vicc, az jó pofa vicc, de az a sok sületlen baromság, amit itt sokan tudatlanságból összehordanak páran, az fáj!

Akkor a tévelygések elkerülése végett:Egy nőnemű ember addig lány, amíg meg nem b . a . ssz . ák.

Ha valaki 70-80 évesen szűz még, akkor az vénlány, de lány.

Ha egy 10 éves gyereket meg . b . a . sz . nak, akkor az fiatalasszony, de asszony.

Pedofília=gyermekszeretet.

14 ( [link] szerint 198. § 11) éves kornál fiatalabb személlyel 18 évnél idősebb személy által létesített szexuális kapcsolat bűncselekmény.

Hímnemű embernek nincs szűzhártyája.

Minden ember (akármennyire közhely) más.

Mindenki máshoz vonzódik.

Teljesen természetes, hogy gyermekek (óvodás korúak, 6-8 évesek) felnőttekbe szerelmesek, önkielégítést végeznek, előfordul, hogy egymással csókolóznak, szeretetre vágynak, szexualitás iránt érdeklődnek...

Gyengébbek kedvéért!

-Ha a szülők szeretik a ,,kölkeiket", azok pedofilok!

-Ha felnőttek megerőszakolnak gyerekeket, megölnek, megvernek (ok és indok nélkül), kínoznak..., azok nem pedofilok.

-Ha felnőttek szerelmesek serdülő fiatalokba, az teljesen természetes és nem pedofilok.

-Ha gyermekek vagy serdülők vagy kicsit idősebb ivarérett személyek szerelmesek felnőttekbe, az is teljesen természetes, mint az, hogy vékonyak kövérebbekbe, magasak alacsonyabbakba, értelmesek értelmetlenekbe...

2016. nov. 3. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!