Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
One of a Kind kérdése:
Milyen ruhában van otthon a barátnőd/feleséged?
Figyelt kérdés
És tetszik-e ez így neked vagy valami másnak örülnél? Sminkel egy otthon ülős napon? Kíváncsi vagyok. :)
Nekem a kedvem is elmenne a szextol ha meglatok egy ferfi inget,pulovert egy non!
Nalam egy no legyen no es ne felig ferfi...
Mejik nonek tetszik ha felvennem a szoknyajat pulcsijat ??
Biztos nem gerjedne Ram.
2016. szept. 16. 22:15
12/25 anonim válasza:
9!
Keveskedni nem szoktal?
Akkor hivd oreglanynak!
Birom az ilyeneket akik csak kotozkodni jarmak ide....
2016. szept. 16. 22:16
13/25 anonim válasza:
*Kedveskedni
2016. szept. 16. 22:17
14/25 anonim válasza:
Lezser, de nem kinyúlt póló/top, valamint pamut short, hűvösebb időben hosszú gatyó.
Sminkelni amúgy sem szokott, kb. sosem, de nekem így is szép.
Szerencsére nincs bőrhibája, sem semmi, amit el kéne fednie :) Parfüm/dezodor viszont mindig van rajta, többnyire hűvös illatú - nem szereti a tömény-édeset.
2016. szept. 17. 10:22
15/25 Titusztitusz válasza:
Ilyenkor nyáron a legtöbbször egy hosszabb pólóban szokott csak lenni,ami elmegy egy könnyű nyári ruhának, "féltérdig érő szoknyarésszel"...De ha pont szexre vágyik,akkor felvesz ez alá egy harinacit is, csakúgy "pillanatnyi elgondolásbol"...Ami öltözék kiegészítő ugye sohasem szokta elkerülni a figyelmemet...Sminkelni nem szokott sehol semmikor,itthon meg különösen nem...
2016. szept. 17. 10:33
16/25 A kérdező kommentje:
Ki kellett gugliznom, mi az a harinaci... amúgy köszi a válaszokat. :D
2016. szept. 17. 13:02
17/25 Titusztitusz válasza:
Na ugyan mi az a harinaci..."Harisnyanadrág"...Ehhez gugli kellett, kérdező? Bízom benne hogy nem nő vagy,mert ha igen,az aztán nagyon szép dolog lenne...Hogy guglirol kellett megnézned,hogy mi is az a "harinaci"...
2016. szept. 17. 14:07
18/25 Titusztitusz válasza:
Bocsi...Most látom a kérdésben,hogy nő vagy,ha minden igaz...Hát...Látod,mindig tanul új dolgokat az ember...
2016. szept. 17. 14:09
19/25 A kérdező kommentje:
Látod, látod, nem mindenki használja a köszcsi, szívcsi és harinaci szavakat... :'D
2016. szept. 17. 16:39
20/25 Titusztitusz válasza:
Dehát honnan kellett volna tudnom,hogy neked nem egyértelmu dolog a "harinaci" szó?Mégis mit gondoltál róla? Azt, hogy valami fülbevaló szlengneve vagy mi? Szerintem amúgyis gondolni lehetett,hogy miröl is van szó...Na mindegy...Ugye azért te is mászkálsz otthon harinaciban néha,avagy gyakran? Az utcán meg állandóan?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!