Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most velem van a baj, vagy jogosan zavarnak ezek a dolgok?
Az előzményekről dióhéjban: A szüleim kiköltöztek külföldre,én a párommal maradtam itt,Magyarországon. Májusban költöztünk össze,ekkor voltunk együtt 8 hónapja.
És most a "problémám":
Úgy érzem nem becsüli meg a párom a munkám. Mindig rend van,tisztaság,főzök rá,mosok rá..
A zoknijait,alsóját eldobálja a szoba közepén,beszéltem már vele,hogy legyen szíves elvinni legalább a szennyesig,ez egy ideig óráig működött is,most viszont megint a fotelon gyűjtögeti a szennyes és tiszta ruháit egyaránt. (De ha kimosok valamit,ami tiszta,vagy ott felejtek valamit, ami szennyes,akkor b...am meg.)
Náluk sem volt divat a rendetlenség,ezért nem tudom,hogy honnan jött ez most neki.
Azt meg már megszoktam,hogy bármit főzök neki,egy annyit nem tud oda böfögni,hogy kösz vagy,hogy ennél is tovább menjek,esetleg finom volt. (Ha rákérdezek,hogy ízlik? Nem túl hideg/meleg/sós stb. akkor arra válaszol rendesen,de magától semmi.)
Emelett tanulok is,legalábbis próbálok.
Szerintetek hogy vehetném rá,hogy egy kicsit segítsen,vagy legalább megbecsülje a munkám?
19/L (Párom 21/F)
A születésnapját :DD jövőhéten.
Azt várom,amit otthon is megbírt csinálni,semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!