Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akik mar meghazasodtak, hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik mar meghazasodtak, hol talaltatok meg a tarsatokat?

Figyelt kérdés
Nagyon erdekelnek ezek a sztorik, mert talan nekem is segithet.

2016. szept. 7. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Aszfalton fekve.
2016. szept. 7. 23:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bátyám elhozta a munkatársait, utána az egyikük már jött ha kellett ha nem...

-na ő lett a férjem:)

2016. szept. 8. 00:18
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

A pékségben volt eladó, ott találtam rá, 7 hónap kellett míg meg mertem kérdezni, hogy egyik nap a végez nincs e kedve beülni valahova vacsizni egyet, sok hülyeségről beszéltünk már ennyi idő alatt de erre csak ennyi idő után mertem rákérdezni.

Aztán 3 évvel később összeházasodtunk, majd éltünk boldogan 18 hónapig majd elváltunk.....

2016. szept. 8. 07:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Közös hobbi, állandó baráti társaság: egy évig csak kerülgette a témát, mire lépett is valamit. De aztán már alakultak a dolgok. ;)
2016. szept. 8. 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Netes társkeresőn. Két-három éve még egész használható volt, nem tudom, mi történt, hogy mos ilyen sokan szidják.
2016. szept. 8. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmentünk egy szórakozóhelyre bulizni pár barátnőmmel, az egyik hozta az akkori pasiját, az a pasi meg pár haverját. Az egyik haver lett a férjem.
2016. szept. 8. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen. Mellém tették betanulni...hát...betanítottam :)
2016. szept. 8. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
A barátnőm bátyja lett a férjem ☺ 10 éve vagyunk együtt. (28 N). Húgom még nem házas, de társkeresőn írt neki egy srác, amiből aztán nem lett semmi mert tesóm törölte magát. Nem sokkal később oda jelentkezett pont szakmai gyakorlatra ahol a srác dolgozik. Pedig nem tudott róla semmit, pláne nem, hogy mi a munkája. Így jöttek össze ☺
2016. szept. 9. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nèmetorszagban talalkoztunk egy munkas szallon, ahol ideiglenesen kellett laknom. Ő ra 2hetre koltozott volna el de nalam maradt.. velem szenvedett ott. Hazakoltoztunk a szulofalumba, ami szinten nagy dolog mert o 320kmre lakott innen. Epul a hazunk es jovőre eskuvő
2016. szept. 9. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy hangulatos kocsmában iszogattunk egy barátnőmmel, később csatlakozott a barátja és néhány haverja. Átmentünk egy nagyobb szórakozóhelyre, táncoltunk, az egyik haver elkezdett "nyomulni" én hagytam magam, a buli végén hazakísért. 3 év+1 héttel később összeházasodtunk, 2 évre rá család lettünk. Előtte mindkettőnk több évig volt egyedülálló, és kiderült, hogy többször is voltunk ugyanott szinglipartyn, mégis sokáig elkerültük egymást. De ami késik, nem múlik. :)
2016. szept. 10. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!