Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, Asszonyok! Mi volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Asszonyok! Mi volt az ok amiért szakítottatok a partnereitekkel?

Figyelt kérdés
Mivel húzták ki végleg a gyufát nálatok, amiért eldöntöttétek, hogy nincs tovább?

2016. szept. 6. 20:22
1 2
 1/12 Kkicsii ***** válasza:
3 hét után sem volt hajlandó találkozni velem, és mikor mondtam hogy nekem ez így nem működik, azt mondta lesz*rja. Szakítottam, fél évig voltunk együtt.
2016. szept. 6. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Elhanyagolt, nem tett semmit a kapcsolatért, megcsalt, illetve 5 perc neki szexnek számított. Jah, közben rombolta az önbizalmam, folyton gyanúsított azzal, hogy megcsalom, kémkedett utánam.

4 éves kapcsolatnak lett vége. 3 évig működött, de nem tudtam kilépni, bánom a plusz egy év szenvedést.

2016. szept. 6. 21:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Kémkedett. Ez durva.
2016. szept. 6. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem szerettem eléggé, ő pedig a tudtomra adta, hogy komolyan tervez velem. Utána következő srác engem dobott, mert ki akarta próbálni, milyen másokkal szexelni. Utána én dobtam a srácot, mert folyton azt mondta, hogy fáradt, közben csak egyedül tvzett otthon. Utána következő srácot sem szerettem eléggé, szex pedig alig volt, és az sem olyan, aminek kellett volna. Utána jött egy srác aki megbízhatatlan volt, és életképtelen, önpusztító. Csak a második srácot szerettem eddig.
2016. szept. 6. 21:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem voltam szerelmes, nem voltam szerelmes, ő szakított, mert elmúltak az érzései, majd ismét nem voltam szerelmes, és megint.

Mármint, nyilván a kapcsolat alatt szerelmes voltam egy ideig, csak aztán valahogy eltávolodtunk, elhidegültünk, elmúlt a szerelem, és tulajdonképpen ezért szakítottam. Most lehet azt mondogatni, hogy mert megcsalt, mert hazudott és kihasznált, mert mittudoménmi, de végső soron ezek a szerelem elmúltához segítettek hozzá, nem a kapcsolat végéhez.

2016. szept. 6. 22:22
 6/12 Eszter76 ***** válasza:
Nagyon durván felelőtlen pénzügyek. Az utolsó csepp egy hitelkártya volt a közös bankszámlára, amiről én nem tudtam - és ami miatt majdnem zárolták a számlát, amiről a lakáshitelt fizettük. Családi segítséggel kifizettem és beadtam a válópert.
2016. szept. 6. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Elhanyagolt, felelőtlen és önző volt, emellett anyu kicsi fia. Folyamatosan rombolta az önbizalmam, egy szexuális segédeszköznek használt.

Az utolsó cselekedete, hogy megerőszakolt.

2016. szept. 7. 17:15
 8/12 anonim ***** válasza:
7 es. Ez rémes. Erőszak ?? Atya isten. Engem az első férjem megcsalt megvert. Otthagytam. A második megcsalt otthagytam. Ez bőven nyomós ok.
2016. szept. 7. 18:33
 9/12 szöxi89 ***** válasza:
megcsalas önbizalom rombolasa es mikor ö maga nem tudja hogy mit var el az eletöl,azt hiszi hogy addig kell megbeszülni egy nöt amikor az agyba együtt van veled aztan meg szarik rad stb.....feltekeny uralkodo es nem tudja elfogadni,hogy a nönek is van sajat döntese es egy kapcsolat a közös döntesekkel müködhet ......
2016. szept. 7. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert életképtelen volt, elvette az önbizalmam, anyuci kicsi fia aki nem akart felnõni de megcsalni megtudott.
2016. szept. 8. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!