Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak rosszabb lenne együttélés esetén?
Alapvetően én azt mondanám, hogy ilyen esetben megéri összeköltözni - nálunk is voltak problémák, főleg akkor, ha kevesebbet tudtunk találkozni. Én rémeket láttam, ő apróságon felkapta a vizet, állandóan állt a bál, kölcsönösen elgondolkodtunk azon, hogy lehet jobb lenne külön.
Viszont nálunk, ha sűrűsödtek a találkozók (pl. nyáron, ha szabadságolások voltak, több időnk volt egymásra), akkor a balhék szinte a nullára csökkentek. Mi ezért tudtuk biztosan, hogy megéri az összeköltözés, sőt, "muszáj" minél hamarabb (értsd jól), különben kinyírjuk egymást és a kapcsolatot.
Szóval nekünk bevált, és mindketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk a társat, akit kerestünk.
Így első olvasásra ezt írtam volna.
DE.
A legutolsó kommentedet olvasva én nőként is azt mondom, hogy menekülj... Ilyen szintű bizalmatlanság, ellenőrizgetés nem fogható rá egyszerűen a távolságra. Ez beteges birtoklás, féltékenykedés.
Örülök, hogy olyanok is válaszoltak, akik tapasztalatból ismerik a távkapcsolat nehézségeit. Én is sokat gondolkodtam, hogy minek tudható be a viselkedése, de szerintem nem a távolság okolható.
Aki ilyen messziről irányítani akarja az életemet, az közvetlen közelről még jobban uralni akar, mit gondoltok?
Hát nem akarlak elkeseríteni, de a leírásod alapján szerintem ez csak rosszabb lesz.. Mit gondolsz, ha összeköltöztök és elmész valahova mondjuk a haverjaiddal, akkor mit fog csinálni?! És itt nem a hova-kivel a legnagyobb probléma, hanem amit írtál.. a miért.
Elmennél a haverokkal sörözni egyet, vagy csinálni bármi pasis programot, akkor menne azonnal a "de miért mész", "már megint mész", "folyton csak ők, velem soha"... na ezt majd akkor is, amikor nem igaz.
Legalábbis a miért kérdés miatt ez elég egyértelmű.
Szóval én nem költöznék vele össze, mert csak rosszabb lesz..ha nem is azonnal, mert örül neki, hogy többet lát, de 3-4-6 hónapon belül egészen biztos.
Nézz szembe a valósággal..
Már akkor éreztem, hogy valami nem okés, amikor kitalálta, hogy ha összeköltözünk, akkor 1 hónapig nem mehetek haza, mert elkezdjük a kis közös életünket.:) Megmutatja, hogyan kell elkészíteni azokat az ételeket, amiket szeret stb.:)
Mikor kérdeztem, melyik a legjobb edzőterem a városban, azt mondta, hogy menjek oda, amelyik közel van a lakáshoz.:)))(Vajon miért?)
De amikor arra kértem, hogy béreljünk egy nagyobb lakást, ahol normálisan elférünk, na az már nem tetszett neki.(Biztos azért, mert ez az én ötletem.)
Jajj bocsi..nő vagyok én is, és előbb feltételeztem, hogy a női tagról van szó.
Na mindegy.
Háát amiket itt még leírtál, ez mind mind birtoklási vágy és ez sokkal rosszabb lesz összeköltözés után.
Menekülj! Nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!