Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kire hogyan hatott az összeköl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kire hogyan hatott az összeköltözés?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, párom 25. 4 éve vagyunk együtt, kicsit félek az összeköltözéstől.befejeztem a sulit, lett munkám, albérletbe mennénk. Egy egyszobás albérletet néztünk. Kérdés az, hogy aki ilyen fiatalon költözött össze a párjával, hogy vannak most, hogy hatott rájuk, hogy egy kis házba, nap mint nap együtt voltak? Viták, pénz, spórolás, nyaralás stb... Hogy hozták össze a sok kiadás mellett fiatalon a dolgokat? Lányok akik hasonló fiatalok, hogy sikerült megszokni, hogy legalább egy fél háztartásért ti feleltek? Főzés, mosás, takarítás...nyílván amíg szüleimmel éltem is volt házimunka, de így mégis más lenne...munka mellett.

Elsősorban tényleg a velem egykorúak, vagy hasonlóan fiatal nők, férfiak válasza érdekelne, akik jártak hasonló cipőben

2016. szept. 5. 10:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.:) a hetvegen ulunk le megbeszelni mi legyen, de a pozitiv dolgok olvasasa utan kicsit batrabban allok hozza.:D :)
2016. szept. 5. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:

22 éves voltam mikor összeköltöztem párommal (4 hónap ismeretség után). Előtte mindketten koleszosok voltunk egyetemen, úgyhogy nem voltunk életképtelenek, fent tudtuk tartani magunkat. Igazából semmi probléma nem volt. Hasonló személyiségek vagyunk, úgyhogy az együttéléssel sincs probléma.

A házimunka meg fel van osztva.

2016. szept. 5. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 21, most már férjem 23 volt, amikor összeköltöztünk. Volt aki szerint hülyeséget csinálunk, de mi nagyon vágytunk rá. Én még csak tanultam, De tudományos és kutató munka miatt annyi volt az ösztöndíjam mint a párom fizetése. Aztán közben dolgozni is elkezdtem l. Midig az csinálta a házimunkát, aki jobban ráért. Szorgalmi időszakban inkább én, vizsgaidőszakban inkább ő (teljesen ötös tanuló voltam, hogy legyen ösztöndíjam, így sokat tanuktam). Aztán összeházasodtunk és gyerekünk os született. Egy éve vettünk családi házat, amit teljesen felújítottunk. Ez ezerszer keményebb volt és sokkal jobban próbára tette a kapcsolatunkat. De ezt is túléltük.
2016. szept. 5. 12:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A húgom 19, a barátja 26 volt, mikor egy év járás után összeköltöztek, ennek 7 éve. A húgom nagyon lelkes volt (most is az), hogy saját háztartást vezethet, bár én idősebb voltam, de én is megerősíthetem, hogy teljesen más, ha tényeg a "te" lakásod (még ha albérlet is). Hogy nem akkor mosogatsz meg takarítasz, mikor anyukád megkér, hanem te hozod meg ezeket a "szabályokat", plusz ezentúl nem te leszel az, aki segítesz a házimunkában, hanem te kérheted meg a párodat.

Én szvsz az egyszobás lakást nem tartom ideálisnak. Egyszerűen nem tudsz elvonulni, ha valami van. Ha aludnál, de ő tv-zik, vagy ha csak úgy rácsapnád az ajtót, és kicsit puffognál magadbn. Persze nyilván ha csak ekkora lakást engedhettek meg magatoknak, akkor kénytelenek lesztek megoldani.

2016. szept. 5. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Mi vagy napi 4x dugtunk, ha időnk engedte főleg szabadság alatt, meg hétvégéken.

Szóval felavattünk minden sarkot, minden szegletet a házban, még a padláson is csináltuk.

De aztán visszaszelidültek a dolgok a kétnaponta egyre :/

Viszont így is jó!

2016. szept. 5. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:

1 éve költöztünk össze, akkor 21 éves voltam. El lettem jegyezve.

Én nem igazán paráztam túl, fölösleges.

Mind a ketten főállásban dolgozunk és egyetemre is járunk. Szóval én az egyetem és a 12 órás meló mellett rendezem a háztartást a magam módján. Főtt kaja,(pl.: vizsgaidőszak+leltár) akkor 1-1 alkalommal ő főz, vagy rak be mosogatást, mosást ő is. A macskával való dokihoz rohangászást szokta ő csinálni. (van egy 18 éves vesebeteg macskánk)

Pénz miatt nincs vita. Mikor még diák melózott már akkor is én raktam el a pénzét, most is ha kap fizetést az az első hogy ide adja nekem, én meg kigazdálkodom belőle a dolgokat (pl a félévente fizetendő egyetemeket, lakbér etc..). Ha kell valamire pénz, akkor szól/kér, nem nyúlkál bele a borítékokba.

Nyaralást én eldöntöttem, hogy mikor megyünk, megkérdeztem tőle, hogy jó-e neki is. Ne gondolj nagy dologra: barátom nyaralóját megkaptuk egy hétre.

A világ egyik legjobb dolga, hogy minden nap van aki haza vár/értem jön melóba, vagy akit várhatok. Mi speciel együtt fürdünk, ő mossa meg a hajamat is. Mindketten szabadnaposak vagyunk (elég ritka sajnos) akkor ha más nem akkor játszunk valamit együtt. :D

Összességében én amúgy is nagyon vártam, meg nagyon szeretek is együtt élni vele.

2016. szept. 6. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!