Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtatok szakítani, ha már együtt éltetek?
3 éve együtt élek a párommal, de azóta megváltoztak az igényeim, és nem tudta velem tartani a lépést. Nem is akarja, nem is érdekli ez az egész, bármit szeretnék, csak a maga érdekeit nézi, értem a kisujját se mozdítja meg, de gyakorlatilag saját magáért se nagyon tesz semmit. És még írhatnék erről jó pár oldalt.
Most vagyok azon a szinten, hogy nem tudom eldönteni, mi legyen. Szeret engem, de annyira gyermeteg maradt, hogy képtelen felfogni hogy ez nem elég. Én már felnőttem, többet akarok. Vele is maradnék meg nem is. Mindig csak várok, hogy mikor fogja fel végre.
És nincs is hová mennem, egyedül nem tudnék fenntartani egy albérletet, a szüleimtől meg nem tudnék bejárni a munkahelyemre. Barátaim nincsenek, senki akihez mehetnék.
Képtelen vagyok lépni, még szeretem, még reménykedem, de sajnos érzem már, hogy ez nem lesz jobb, csak rosszabb.
Mit csináljak?
Van itt baj.
Miért félsz, hogy rád ismer?
Tud az elégedetlenségedről.
Anyagilag hozzá vagy kötve, de azt írod - szereted is, bár világos, hogy nincs miért.
Barátaid, hogy nincsenek?
Szóval én azt látom, hogy elég leheleten kelepce, de kisebb veszteség az, ha hagysz minden, várost, állást, no meg főleg az önző pasit - és kezdesz bárhol, bármit- minthogy egy életre leragadj olyan mellett, aki már le van ragadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!