Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak arról a párkapcsolatról, ahol a hölgy prostituált?
Félreértés ne essék, nálam nincs ez a probléma de úgy kíváncsiságból érdekelne azok véleménye ahol a kapcsolatban a hölgy prostituált. Ez nem zavarja a férfit? Hogy viszonyul ehhez, mi a véleménye? A hölgyek véleményére is kíváncsi vagyok.
És mit szóltak a felek szülei? Mi volt a véleményük?
Na és az ismerősöknek, barátoknak?
És arra is kíváncsi vagyok akik a saját házukban fogadják a kuncsaftokat, hogy a férfival hogy intézték el? Ő is ott van vagy akkor elmegy mondjuk a kocsmában?
Csak azok válaszát várom akik ilyen párkapcsolatban élnek vagy az egyik ismerősük.
én ismertem egy ilyen párt. a nő a lakásban fogadta az ügyfeleket,addig a barátja lent várt a ház előtt.
nekem kicsit furcsa, biztosan nem venné be a gyomrom egyik oldalról sem. szerintem ez a szakma nem összeegyeztethető párkapcsolattal.de ez csak az én véleményem.
"Csak azok válaszát várom akik ilyen párkapcsolatban élnek vagy az egyik ismerősük."
A #2 válaszolónak köszönöm a válaszát.
1. Anyagiak.
2. Van, amikor a férj is (erősen) benne van.
3. Valahogy csak megbeszélik - ha a feleség is csinálja, akkor a férj is.
Ennyi - nem kell túlkomplikálni. Persze - persze, van olyan, akit palira lehet venni, hogy a feleség prostituált és a férj nem tud róla (bár előbb - utóbb kiderül), de ez nagyon ritka (és azért érdekelne, hogy milyen pasas lehet az ilyen, aki nem veszi észre ezt).
Van egy ilyen haverom, elvett egy prostit nagy szerelem, kvazi kivasarolta a csajt a szakmabol, es csak arra kerte meg, h akkor hagyja abba ezt az eletmodot. Ket ev utan visszament prostinak, mert o ezt szereti csinalni....es otthagyta a haveromat.
Egyebkent egy helyes, jofej lany volt de nem akarta feladni az eletmodjat egy masikert, hat van ilyen is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!