Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne csak a férfi kezdeményezzen szexben, hanem a nő is. De hogyan?
Párommal másfél éve vagyunk együtt, nekem ez az első kapcsolatom. Én 20 éves vagyok, ő 22. Neki nagyon sok kapcsolata volt, de inkább csak szexkapcsolatokról volt szó. Köztünk az elejétől nem így volt, azt mondta, ez teljesen más és be is bizonyosult, mert azóta is együtt vagyunk, együtt tervezünk, sőt 3 hónap múlva össze is költöztünk. Vannak kisebb összezördüléseink, de egy hullámhosszon vagyunk egyébként. Őszinték vagyunk egymáshoz, mindent meg tudunk beszélni.
Az utóbbi időben viszont úgy érzem, hogy elmúlt az az óriási vágy, az a "mindjárt egymásnak esünk" érzés, ami az elején olyan intenzív volt. A kémia ugyanúgy működik, a gyengédség szintén, de többször mondta, hogy kezdeményezhetnék én is kicsit többet, nem csak ő.
Az viszont a gond, hogy valamiért nem megy. Ha ő közeledik, az más, de (gondolom amiatt, hogy előtte nem volt komolyabb kapcsolatom) nekem nem megy.
Nincs önbizalomhiányom, szeretem önmagam, a testemmel sincs problémám, sportolok, jól érzem magam a bőrömben.
Szerintetek miért van ez? Hogyan kezdhetném el?
Annyit kell megértened, hogy miért akarja ezt: neki is jól esik tudni, hogy te még kívánod őt, és te is akarod a szexet, nem csak "hagyod magad".
Tehát a kezdeményezés is annyi, hogy kimutatod, hogy nem lenne ellenedre egy kis hancúrozás.
Lehet ez finoman is: pl. nálunk sokszor elég, ha fekszek mellette az ágyban, és kicsit lecsúszik a vállamról a póló, vagy odasimítom hozzá a fenekem, és közben huncutul mosolygok. Egyből kapcsol.
Kicsit direktebb megoldás, ha átkarolod, megcsókolod, és simogatod a testét.
Kezdeményezhetsz szóban is. A fülébe súgod, hogy alig várod, hogy este láthasd meztelenül, és átkaroljon. (Ha a malacságok nem mennek, ne erőltesd.) Sőt, ha nincs otthon, elküldöd neki ezt sms-ben, vagy küldesz neki egy szexi képet. (Nem kell pucérnak lenni, meg semmi ilyesmi, pl. kicsit látszik a cicid íve, fekszel az ágyon mosolyogva (ruhában), stb.
Ne menj tovább, mint amit te nem érzel még kínosnak, idővel majd fel fogsz bátorodni.
Nem kell rögtön úgy kezdeni, hogy letámadod, bár biztos élvezné.
Sőt, lehet ezt játékosan is. Mikor épp néz valamit a tévében, akkor ráülsz, és eltakarod a kilátást. Vagy csak elkezdtek birkózni, és közben beleharapsz a nyakába, megmarkolod a fenekét, stb.
Elsőre elég, ha odaülsz mellé, átkarolod, belesimítsz a hajába. Aztán esetleg simogatod tovább, mondjuk a hasát. Utána már könnyű eltévedni.
Ehhez vehetsz olyan ruhát, ahol eléggé szabad a melled, ha egy kicsit előrehajolsz. Értékelni fogja, ne félj :-)
Nem kell ezt túlmisztifikálni. Ebben semmi ciki nincs! Nálunk pl az esetek 90%-ban én, mint nő kezdeményezek. És én pont ezt szeretem! :)
Csak dörgölőzz hozzá egy kis szoknyában...vagy ülj egy bugyiban az ölében...tudni fogja mit akarsz!
Szerintem az a legfontosabb kérdés, amit a #11. hozzászóló írt itt az előbb:
"..Kívánod őt, és te is akarod a szexet, nem csak "hagyod magad".."
Ha igy van, akkor sokkal könnyebb dolgod van, mintha csak "hagyni szoktad magad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!