Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy alakuló kapcsolatnál a fiú kezdeményezzen, vagy a lány? Ki hogy látja ezt?
Én úgy gondolom, ha a fiú akar tőlem valamit, akkor odajön hozzám beszélgetni, átkarol stb.
Vegyünk egy tipikus példát: A fiú, B lány, baráti társaság, na most, a fiú a haverokkal beszél, a lány meg a barátnőivel, ilyenkor nem kéne a fiúnak odamenni a lányhoz ha tetszik neki? Vegyük, hogy A fiú tovább beszélget, de B lány azt szeretné, hogy mellette legyen, együtt szeretne lenni vele. Milyen lenne ha B lány menne oda A fiúhoz, és ő karolná át?
Nem tudom, mit gondoljak, lehet, hogy a csajok túl sokat várnak el egy sráctól.. Én azonban úgy gondolom, a fiú legyen a kezdeményező... Néha lelkiismeret-furdalásom van, hogy lehet, hogy nekem kellene odamenni hozzá, és nem folyton arra várni, hogy majd ő odajön.
Mit szokás vagy mit illik csinálni ilyenkor? Értelmes válaszokat adjatok, kérlek!
Minek A és B jel, mikor nemük szerint úgyis megkülönbözteted őket? :D
Ideális esetben a fiú kezdeményez.
De az se baj,ha a lány.
Jobb ha a fiú kezdeményez....lány max annyit tud tenni, hogy felkelti az érdeklődést Maga iránt és segít megfelelő körülményeket teremteni.
Ha a lány kezdeményez akkor legyen nagyon határozott, mert a kapcsolatban Ő fogja viselni a nadrágot!!!
Az erősebb jellem kezdeményez, már ha van ilyen közöttük.
Ha nincs, akkor marad plátói kapcsolat.
Hát én mindig úgy voltam vele, hogyha egy pasi annyira sem tökös hogy kezdeményezzen...akkor nekem nem kell az biztos. Ennyi bátorság legyen már abban aki férfinak nevezi magát.
De biztos maradi vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!