Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek normális, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy ez miatt pampog a párom állandóan?

Figyelt kérdés

Az a baja, hogy reggel többet törődök a sminkemmel, meg inkább szépítkezek, minthogy vele reggelizzek, meg beszélgessünk, és szerinte "inkább a műszempillát meg a hajvasalót választom, helyette.." Pedig nem erről van szó, de vele délután, munka után is tudok foglalkozni, nem értem miért olyan fontos, hogy vele reggelizzek. Szerintetek igaza van? Más is igényelné, hogy a párja reggel inkább vele foglalkozzon?

L/24

2016. aug. 10. 18:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Nem a smikeléssel van gond, hanem a hozzáállással. Sminkelni, fésülködni egy nőnek kell, ahogy borotválkozni is kell egy férfinak. De a reggel nem szólhat erről. Nyilván van egy egészséges időegység, amit erre lehet fordítani, és van egy egészségtelen. Ha a párját már zavarja, hogy ezzel sok idő megy el, az nyilván egészségtelen. Ha egy nő nem tudja annyi idő alatt befejezni a reggeli sminkjét, amíg a pasija tusol-szarik-borotválkozik a fürdőben, akkor az vagy béna, vagy betegesen sokat foglalkozik a külsejével.
2016. aug. 11. 09:16
 22/26 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha a közös reggeli után sminkelnél? A kecske is meg a káposzta is megmaradna.
2016. aug. 11. 09:56
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is szeretek elpepecselni a külsőmmel reggelente, de az ALAP, hogy együtt töltsek időt a párommal is, hogy mindkettőnk reggele jól induljon. Ehhez eléggé felszínes p.csának kell lenni, már ne haragudj, hogy a műszempilla tényleg fontosabb legyen, mint hogy leülj a pároddal együtt enni, szólj hozzá pár jó szót.
2016. aug. 11. 11:26
 24/26 anonim ***** válasza:
23. vagyok: amúgy meg simán felkelhetsz fél órával előbb, hogy a párodra is jusson időd. De hát kinek milyen az értékrendje.
2016. aug. 11. 11:28
 25/26 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy veled akar reggelizni. Kelj fel hamarabb és mire a reggelire kerül a sor legyél kész. Műszempilla mellé nem értem minek másfél kiló smink még...

Nekem minden nap rendben van a frizurám(pedig elég nehéz bánni vele), rakok fel sminket is, mégsem töltök 15 percnél többet a tükör előtt.

2016. aug. 11. 14:30
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem jogosan érzi úgy, hogy a cicoma fontosabb mint ő.

Nálunk ugyan a reggeli nem igazán kivitelezhető, mert nem várja el a férjem, hogy 3 órával előbb felkeljek emiatt mint kellene, illetve nem is itthon eszik, hanem a munkahelyén.

De a vacsival mindig megvárom a férjem, akkor is ha már elég éhes vagyok. Szeretünk együtt enni, ő is szereti, és igényeljük mindketten, de ha én nem igényelném annyira, ő viszont igen, akkor is tekintettel lennék rá, a kedvében járnék, mert szeretem, és ennyit meg lehet tenni azért akit szeretsz.

Mi olyan fontos a vakolat és a mű cuccok felhelyezésében, hogy nem várhat? Vagy hogy nem tudod előbb elintézni, hogy aztán együtt reggelizzetek?

Amúgy már a stílusodból is látszik, hogy nem igazán tiszteled a párodat. Mert szerinted ha neki valami nem tetszik, vagy sérelmez valamit akkor ő szerinted csak "pampog". Ez, és a fontossági sorrend mindent elmond rólad!

2016. aug. 12. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!