Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy ez miatt pampog a párom állandóan?
Az a baja, hogy reggel többet törődök a sminkemmel, meg inkább szépítkezek, minthogy vele reggelizzek, meg beszélgessünk, és szerinte "inkább a műszempillát meg a hajvasalót választom, helyette.." Pedig nem erről van szó, de vele délután, munka után is tudok foglalkozni, nem értem miért olyan fontos, hogy vele reggelizzek. Szerintetek igaza van? Más is igényelné, hogy a párja reggel inkább vele foglalkozzon?
L/24
Jajj már, mindenki itt lázad, de őszintén ki nem néz meg egy csinos, szépen sminkelt, ápolt, külsejére igényes lányt?
Az a smink nem 5 perc alatt készül el, ez van, fogadjátok el.
Nyílván fontos a szépítkezés számodra, így szánsz rá időt. Nehogy már azért a Yukatán félszigetre költözzön, mert egyedül kell megennie a rántottáját :D
30/F
15-os akkor en extrem bena vagyok (mondjuk tenyleg:-)) nekem egy ora kell ahhoz, h reggel osszerakjam a sminkem, es hozzateszem ebben se hajvasalo, se muszemplilla, se szemhejfestes, sem kontrur nincs😂
Szimpla alapozo, szemoldokigazito, pirosito, ruzs es mascara. Ennyi. Vannak emberek akiknek ehhez ido kell, en ilyen vagyok:-))Egyebkent kb ugy nezek ki mintha valami harom eves rakta volna ossze a sminkemet, de legalabb megprobalom:-))))
Kerdezo: En mindig a szepitkezo asztalomnal szepitekezek ami az bedlo kozeleben van, szoval mi tudunk beszelgetni. Szerintem vegyel valami asztali tukrot, h beszelgessetek mert semmit nem beszelgetni reggel...haaaaat....az szamimra elkepzelhetetlen:-)))Mondjuk a muszempilla is, meg soha (ertsd egyszer sem) sikerult segitseg nelkul felragasztanom, es amikor vegre felragasztjak a partin beleesett a poharamba:-)))Szakadtunk a rohogestol, azota nem is probalkozom:-)))
Masreszt hidd el h muszempilla nem kell minden napra, ez egy parti kellek, en egy multinal dolgozom oriasi iroda, kb 90 ember ebbol ket csajon van muszempilla (de az is diszkreten:)). Tok feleseleges ilyenekkel bajlodni, enelkul is szep vagy:-)
Mindemellett tök igaza van mindenkinek, én is úgy gondolom, hogy ha szeretem őt, szeretek vele tölteni sok-sok percet, akkor megoldom, akár a sminkelés rovására, és nem érzem úgy, hogy áldozatot hoztam. Kinek akarsz továbbra is ekkora sebességgel tetszeni amúgy, ha már találtál egy pasit? Nem felel meg?
Ha már most pampogásnak nevezed hogy nemtetszést fejez ki, akkor ez nem a te pályád. Egyébként te mire tartod a párodat? Egy mutatós darabnak magad mellett, vagy hogy elmondhasd, hogy van valakid? Ilyen egy párkapcsolat bizony, az ember szeret együtt lenni a másikkal.
Az én párom - meg exem is - hülyét kapna, ha fél órára eltűnnék reggel smink címén. Ezt így a szemembe mondták mind a ketten.
Megértem a párodat, tudod reggel is igényelné a közösen töltött időt (kv, vagy bújás), de te inkább a tökéletes külsőddel foglalkozol... hát, ilyen felszínes csajjal nem is lennék együtt.
én nem igazán értem,hogy itt mindenki szapulja a sminkelést. de az utcán meg igenis azokat nézik meg,akik szépen ki vannak festve és a hajuk is áll valahogy.
nekem is mindig mondogatják,hogy ne sminkeljem magam, anélkül szebb vagyok.aha, aztán elmegyek smink nélkül valahova és mindenki jön oda,hogy beteg vagyok? sápadtnak tűnök..
szóval nem értem mi a gond a sminkeléssel. én is sminkelem magam minden reggel. de nem értem ennek mi köze van a páromhoz. én közben simán beszélgetek vele, ő is intézi addig a dolgát, én meg festem magam a tükörnél. közben tudunk beszélgetni. szóval én nem értem mi a gond.örülnie kéne a párodnak,hogy törődsz magaddal és próbálod a legjobbat kihozni magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!