Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a fontos egy párkapcsolatban?
hát kislány megérdemelnél az élettől egy pofont talán megjönne az a csöppnyi eszed :)
23F
Tök mindegy hogy nézel ki, abból a pár sorból amit ideokádtál lászik, hogy milyen a mentalitásod. Rengeteg pasi barátom van és volt néhány párkapcsolat is az èletemben, egyik sem olyan gyökér mint amilyennek beállítod a férfiakat. Annak, hogy te ilyeneket fogtál ki oka van.
Először talán magadban keresd meg a hibát, biztos nem kevès van! ;)
Mindenkinek más dolgok fontosak. Talán a monogám kapcsolat, a kölcsönös vonzalom, és az érzelmek a többségnek benne vannak ebben. A többi már egyéni igényektől függ.
"Legyen sok pénze/kocsija/háza?"
Nem, a férjemnek egyik sem volt amikor összejöttünk. Még konkrétan munkája sem, mert suliba jártunk mindketten, és a mai napig nincs se kocsink, se jogsink. Nem is akarunk. A tömegközlekedés bevált.
Mi a fontos?
-szeressen engem
-legyen hűség, tisztelet, bizalom, őszinteség, kommunikáció stb stb. Ezek az alap dolgok nálunk.
-passzoljon össze a személyiségünk,
-a fizikai vonzalom is legyen meg kölcsönösen (külsőre ő is tetszik nekem, én is neki)
-A jó szex is fontos. Érdekelje, hogy én elélvezek-e vagy sem. Ő az egyetlen férfi az életemben akivel ez sikerült is. A többi nem nagyon foglalkozott vele. És igen, mi a vadabb szexet szeretjük, de néha-néha jól esik a gyengéd szeretkezés is:)
- egyezzenek a jövővel kapcsolatos terveink (összeköltözés, eljegyzés, házasság). Nekem pl egy élethosszig csak együttélős dolog kevés lett volna anélkül, hogy ez a kapcsolat hivatalos lenne.
-ne legyen se drogos, se alkoholista, se szerencsejátékos
-ne végezzen olyan munkát ami életveszélyes. pl rendőrrel, katonával, tűzoltóval soha nem kezdtem volna kapcsolatot. Nem akarnék egész életemben azon idegeskedni mikor jönnek a hírrel hogy meghalt mert lelőtte valaki meló közben, vagy odaégett mikor mentett valakit egy égő házból.
-Persze valamiből nyilván élni kell, szóval dolgozunk. Akarjon ő is dolgozni, ez a lényeg.
Igazából sok apróság van ami nekem fontos, de más nem is nagyon foglalkozna vele, nem sorolok fel mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!