Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint végérvényesen elveszett belőlem valami?
Normális, 30-as férfi vagyok. Dolgozom, jól élek, van is barátnőm, aki nagyon szeret.
Én viszont képtelen vagyok ragaszkodni bárkihez is.
Ma, magányos biciklizés közben jöttem rá, hogy egyszerűen egyedül szeretek lenni, magányosan élvezem igazán a programokat. Egyedül nézek itthon sorozatokat, járok el moziba és zenét sem hallgatok soha társaságban, egyszerűen feszélyeznek az emberek, legyen szó akár idegenekről, a családomról vagy épp a barátnőmről.
Egyedül sportolok, sosem haverral vagy a párommal.
Egyedül lakok és tényleg képtelen lennék már bárkivel összeköltözni(a barátnőm is külön él).
Régen nem ilyen voltam. Vágytam arra, hogy vágyjanak rám, hogy én legyen egy társaság középpontja, ám mára fokozatosan eljutottam odáig, hogy nem csak hogy nem bánom, hogy nem vagyok a társaság középpontja, de magára a társaságra sem vágyom.
Nem vagyok boldogtalan egyáltalán. Kiegyensúlyozott és stabil vagyok, akit a munkahelyi problémák sem zökkentenek ki, érzelmi válságba sem kerülök soha.
Egyszerűen ma csak szöget ütött a fejembe, hogy valami, vagy inkább valamire a potenciális lehetőség végleg elveszett belőlem.
Így viszont soha nem leszek szerelmes, nem fogok izzani senki után sem. Ez vajon tényleg így van, végleges?
Nekem annyi ezzel kapcsolatban, hogy a családom (a húgom, édesanyám, nagyszüleim) mindig fontosak voltak számomra és a legközelebbi barátaim, akiket még középiskola óta (lassan 15 éve!) ismerek pár embert.
De a nők engem sem érdekeltek soha mély kötődés szintjén. Pedig mindig az van a fejemben, hogy szeretnék szerető feleséget és néhány gyereket.
Nekem mostani fejjel a legfontosabbak az a 3-4 legjobb barátom, akiket már lassan 15 éve ismerek és heti szinten dumálunk egymással és nagyon jól megvagyunk barátilag. Aztán jönnek a családtagok, akiket kedvelek.
De a nőkkel nekem is mindig csak a nyűg volt, hogyha hosszú távú kapcsolatra léptem velük. Nem tudom mi van velem ezzel kapcsolatban
28/F
2.
Te egész más vagy.
Fontosak a családod és vannak barátaid, akikkel régi az ismeretség és ragaszkodsz hozzájuk. Egyedül a nőkkel kapcsolatban van benned keserűség, de továbbra is vágyálmod a gyerek és a feleség.
Én nem ilyen vagyok. A családomhoz sem kötődöm, de ők már lényegében elfogadták ezt. Gyereket és asszonyt sem szeretnék, nem vonz, ellenben nincs meg bennem az a keserűség sem, ami benned igen.
Tudod, a szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny. A te érzésed átfordítható szeretetté adott esetben, de sztem bennem nem lehet "lángot gyújtani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!