Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélés költségei - számoljatok velem! Mi a véleményetek?
Úgy tűnik, a kapcsolatunk az összeköltözés anyagi vonzatai miatt hullik szét. Leírom az alaphelyzetet, várom őszinte véleményeteket!
Férfi: 500.000 Ft nettó fizetés + vállalkozás változó bevétellel
Nő: 165.000 Ft nettó fizetés + magánórák
Férfi egyedül, nőnek van egy kamasz fia
Férfi vidéken él egy házban, az ingatlan területe: 150 m2 + téli kert + tároló épület + kert. Nő költözne hozzá gyerekkel.
Férfi a következő hozzájárulást kéri: a rezsi felét (50.000 F/hó) + 50.000 forint amortizációs hozzájárulást + esetenként egyéb költségek, pl rossz ajtó helyett vegyen a nő egy új ajtót. A nő a holmijai nagy részét nem viheti magával (férfinak is sok cucca van), ezért béreljen havi 30-40.000 Ft-ért egy raktárt, ahol pl a könyveit tárolja (férfi nem szereti a nagy könyvszekrényeket).
A nő ezt sokallja, mert emellé még kiegészítő bérletet kell venni a gyerekének és magának (autója nincs), a férfi szerint ez a reális költségmegosztás.
Mi a véleményetek?
Hát elég hülye a nő...
Ezek után meg felesleges sírni itt gyiken hogy nincs normális pasi amikor még a ,,nő'' is látja a hibát már ahogy leírja mégis vele marad.
Csak félig olvastam a válaszokat.. ami a kérdést illeti:
"Úgy tűnik, a kapcsolatunk az összeköltözés anyagi vonzatai miatt hullik szét." - jobb az úgy. Ez nem "kapcsolat" - ez lósz@r.
Amúgy meg egy különórákat adó valaki mit keres egy olyan mellett, aki nem bírja a könyvespolc látványát?
500 nettó mellé még téged is le akar nyúlni - mit tudhat?????
De, hogy miként képzeli, hogy te a nappaliban, a könyveid meg a bérelt raktárban? Röhej.Gondolom a raktárt meg az ő vállalkozásától kell bérelned.
Itt meg egy légy zavarog, nem tudom kikergetni. Kérdezd már meg tőle, hogy egy százasért megízelné-e?
Szerintem bevállalja, majd küldöm a címet! :D
4-es vagyok, gondolom átértékelte a pali a kapcsolatot, pont ebben a helyzetben vagyok én is, mondjuk amit a kérdező leír, és tesz vele a pasi, az szemétség.
Nekem az elejétől fogva nem volt szimpatikus a párom fia, rengeteg kérdést kiírtam már ide erről, lényege az volt, hogy nagyon el volt kényeztetve a gyerek, mindent megkapott, tőlem is, és most, hogy nekem is jobbra fordult a helyzetem anyagilag, újragondoltam az egészet.
A páromat támogatnám, mindenben, ellenben a fiának van egy apja, aki még soha nem köszönt nekem, nem is vett neki semmit, nem is támogatta semmiben. Én most meg arra lennék jó, fizessem neki az egyetemét, a gyerek nyáron dolgozni nem akar, otthon lébecol egész nap, a füvet nem hajlandó lenyírni, nincs egy barátja sem, mert iszonyat pökhendi, lekezelő stílusa van a gyereknek, emellé meglehetősen agresszív.
És mindezt távkapcsolatban, hogy a párom rendszeresen kijelentette, férfival nem akarna együtt élni sosem. Bezzeg a kicsi fiával igen, én szponzornak lennék csak jó.
Hát köszi, itt léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!