Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy szexkapcsolatban élek?
A dolog úgy kezdődött, hogy nagyon sokáig nem költöztünk össze. Egymáshoz jártunk esténként, de össze nem költöztünk. Aztán egyre kevesebb estét tudtunk együtt tölteni, mert felgyorsult nála is, de főleg nálam a munka.
Azt tanácsolta, hogy költözzek hozzá.
A beosztásunk iszonyatos. Neki egy nagyon kiszámítható beosztása van. Reggel 9-re jár, de 8-kor indul. Általában 5-6 körül haza is ér. Nekem sokkal rosszabb. 5-re be kell érnem és este 10 körül érek csak haza. De az is van, hogy még később. Szombaton ő délre mindig hazaér, szóval akkor legalább tudunk együtt enni rendesen például, de én 3-ra megyek aznap is. Annyival jobb, hogy szombaton én is korábban jövök haza, 9 körül. Vasárnap egész nap otthon vagyunk.
Korábban a vasárnapok elegek voltak. De nekem már nem. Nem is tudunk beszélgetni. Amikor hazaérek a hétköznapokon általában a kommunikáció tényleg a szexre szorítkozik. Nem is igazán szoktunk hét közben rendesen beszélgetni. Nincs igazán lehetőségünk beszélgetni, csak vasárnap, de az meg néha túl direkt. Amikor olyan sokáig nem is beszélünk arról, ami a hétköznapokon történik velünk.
Viszont este tényleg sok időt töltünk együtt. 4 éve vagyunk együtt, törekszünk a változatosságra és a szex nagyon jó.
Ettől függetlenül megrémít a dolog. Olyan mintha a hálószoba tartana minket össze. Ez pedig egy nagyon törékeny dolog. Én nem akarom, hogy a szex legyen a kapcsolatunk alapja. Már arra is gondoltam, hogy talán most jött el az ideje, hogy szüljek. Akkor a mi kapcsolatunk is megújulna.
Annyi különbséggel, hogy azt mondom, hogy nála lakok, ez már szexkapcsolat? Vagy mitől válik azzá? Vagy a minőségi együtt töltött idő a lényeg?
Ez semmi képen sem szexkapcsolat... Egyszerűen ezt dobta az élet.. így jártok dolgozni. Próbálj meg valami közös programot szervezni... vesztek ki akár egy pár nap szabit, elmentek nyaralni. Vagy találtok egy közös hobbit... az mindig a legjobb megoldás.
hülye ötlet azért gyereket szülni hogy megments egy kapcsolatot. Kérdezz olyat akinek már van gyereke de szerintem a gyerek megszületése után a szeretet a gyerekre öszpontosul így a pár még jobban eltávolodik. Szóval először derítsd ki hogy minden okés e a kapcsoaltotokkal csak azután vállalj gyereket
Szerintem sokkal kézenfekvőbb megoldás lenne, ha keresnél egy normális munkahelyet, emberi időbeosztással. Ha jól értem, délután 5-kor kezdesz, és 10-re otthon vagy, tehát jó esetben is csak félállásban dolgozol. Annyira jól nem fizethet, hogy megérje ha rámegy a kapcsolatod.
Másrészt a GYED-et ebből számolják, szóval ezért is megéri váltani, ha gyereket terveztek.
Azért a hálószoba tart titeket össze, mert nem találkoztok máshol. Este vagytok együtt, nappal gyakorlatilag nem is találkoztok.
Azért ne szülj gyereket, mert megújul a kapcsolat. Hát a fenéket...
Bizonytalan kapcsolatba főleg ne!
A kisbaba érkezése, sőt a terhesség is olyan kihívás, ami sok kapcsolatban gondot okoz, ha nem elég stabil és kiegyensúlyozott, akkor könnyen rámehet. Ezért van, hogy sok pár válik/szakít, amint a gyerek betölti a három éves kort, és az anya el tud költözni. Addig kihúzzák valahogy, de tovább egy percig se.
Ráadásul ez csak két év fellélegzés.
Aztán jön az, hogy a párod reggel megy, délután jön, te egész délután távol vagy. A gyereket jó esetben reggel látod, ha elviszed oviba, este meg ránézel, amíg alszik, hogy megvan-e még. Ezen kívül csak vasárnap tudsz rá is időt szánni. Ezt pedig nagyon nehéz minőségi együtt töltött időnek nevezni akkor is, ha az alatt az egy nap alatt a lelked is kiteszed, és akkor megint ott tartasz, hogy a pároddal beszélni se lesz idő, mert ott a gyerek.
Ha ez a kapcsolat megér neked annyit, hozd meg azt az áldozatot, hogy keresel másik munkát. Sem rövid, sem hosszú távon nem jó ez így nektek.
Pl. gondolj bele, ha állandó délelőttös lennél, akkor 6-ra mész, 3-ra otthon vagy, főzöl neki valami finomat, mire hazaér, délután csavarogtok, péntekenként beülhettek valahová egy italra, el tudtok menni moziba, hétvégén meg nem csináltok semmit, csak pihentek, vagy pont hogy ki tudtok mozdulni két napra is.
Nem élsz abban, de így ne szülj, és csak ezért.
Én simán váltanék munkahelyet, nekem megérne annyit a kapcsolatom, ha jól működik, hogy ezen ne menjen félre.
Saját vállalkozást viszek, ami most még bővült is. Nem tudok munkahelyet váltani, mivel ebbe fektettem be a pénzemet, és ő segített anyagilag is a létrehozásában. Nem érné meg befejezni anyagilag semmiképpen. Nagyon bejött. Egyébként tudja, hogy ez volt az álmom és szeretem is csinálni. Csak rosszul jött ki. Tudom, hogyha felhagynék vele és innentől kezdve megint nem a magam ura lennék, nem lennék boldog.
Csak tényleg félő, hogy így a kapcsolatom megy tönkre...
Vegyél fel egy kisegítőt!
El kell gondolkozni mit szeretnél jobban?
A vállalkozásodat, vagy a kapcsolatodat sikerre vinni?
Sokszor a kettő nehezen fér meg egymás mellett...
Szokták mondani egy seggel két lovat nem lehet megülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!