Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párom elvárja, hogy elkísérjem az összes rokonságához viszont ő mindig kibúvót talál ha az enyémekhez kellene menni?
Mi lenne, ha a két alapvető dolgot végrehajtanád, ha már felnőtt vagy (legalábbis a kategóriából gondolom):
1) végiggondolnád a párkapcsolatod, azt, hogy milyen ember a párod, hogy mennyire önző, hogy mennyire fontos neki az, ami neked fontos, hogy tud e áldozatot is hozni érted.
2) Leülnél, megbeszélnéd vele annak az eredményét, amire az 1) pontban jutottál.
(bónusz tanács: 1) és 2) alapján meg döntést hozhatsz arra nézve, hogy mit is kellene csinálnod)
"legközelebb mondd te is, hogy miért mos, hisz annyi d
dolgod van."
igen! igen!!! ez a legjobb tanács, vagy az óvónéninek is megmondhatod, hogy elvette a játékod!
már az álmoskönyv is megmondta, hogy a hosszú és boldog párkapcsolatok alapja a "bosszulj meg mindent" filozófia.
Elég reménytelenül egyoldalú ez a dolog, gondom az egész kapcsolat is.
Voltam ilyen helyzetben, hiába mondtam, hogy értem én, hogy minden egyes konkrét helyzetre van magyarázata, de a huszadik után azért csak feltűnő.... nem akarta megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!