Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Körömreszelés az ágyban bűn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körömreszelés az ágyban bűn?

Figyelt kérdés
A körmömet reszeltem egy újság fölött az ágyban. Erre ő elvonult a lakás másik sarkába mert hogy megfulladt majdnem ettől. Szerinte nem vagyok normális hogy ezt csináltam. Megjegyzem, ő szinte mindig az ágyban eszik, sokszor még a levest is. Velem van a baj? 25f 25l
2016. júl. 26. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kérdező Te vagy a lány,ugye?
2016. júl. 26. 21:06
 2/11 A kérdező kommentje:
én 25f ő 25 l
2016. júl. 26. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
hát ha bűnnek nem is bűn, de engem is zavarna- még ha nem is a levegőben szállongó körömreszelékek miatt, de basszus, abban az ágyban alszol, ne mocskold már össze szánt szándékkal. Mondjuk, az ágyban evést is határozottan elítélem, nem azért, de itt hiába teszel magad alá újságpapírt, a reszelékek ott lebegnek a levegőben a porszemekkel együtt és totál belepik a párnákat, takarókat, stb. Ami akárhogy is nézzük, de éjszaka belélegezni elég undi, függetlenül attól, hogy egyébként a porban mennyi csúnyaság van.
2016. júl. 26. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Miért kell bolhából elefántot csinálni? Nevetséges.

Egyáltalán nem bűn.

2016. júl. 26. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
És most ehhez nekünk mi közünk? Ezt vele kell megbeszélned, hogy mi fér bele az ágyban legyen az análszex, plüssbilincs, f..szkorbács vagy éppen vajaskenyér, illetve körömreszelés. Hát, lehet, hogy ez utóbbi perverziódat a fürdőszobába át kell helyezned, de bárhogy is lesz, ezt a csajoddal kéne megbeszélned, nem velünk. Ami az ágyban történik, az kettőtök ügye.
2016. júl. 26. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nem az ágyba bele reszeled akkor határeset. Mondjuk nem értem én sem, miért ott kell. A kaja az ágyban tök más.
2016. júl. 26. 21:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha teszel alá törülközőt, vagy valamit, szerintem nem. Van mikor én is az ágyban festem ki a körmeimet. Az más, ha ilyen csipesszel csippentenéd le, mert akkor ide-oda röpködnek a köröm darabkák, de a reszeléssel szerintem nincs gond, főleg ha ő is ott eszik.
2016. júl. 26. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se reszeld ott a körmöd, ahol más eszik :)
2016. júl. 26. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem bűn abszolút. Az újságról úgyis majd lesöpörnéd a cuccot,nincs itt gond egy szál se. Nem haragudnék ilyesmiért. Ha olyan lesz az ágy,azt is le lehet söpörni onnan,nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. 26/L
2016. júl. 26. 23:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Okot keres h vmi miatt belèd tudjon kötni... nagyon nem oke , amit csinâlt...
2016. júl. 27. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!