Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok mit csinál este amikor ti már ágyban vagytok, ő meg még nem?
Nekem sokkal nagyobb az alvásigényem (7-8 óra) mint a barátnőmnek (4-5 óra). Mikor én már alszok, akkor ő sokszor takarít, süt/főz. Van,hogy mellettem az ágyban a tabon könyvet olvas.
Hétvégén szeretek sokat aludni akár 11 órát is. Mikor kimegyek a konyhába már rég ki van főzve az étel, már ki is van hűlve. A párom nagyon korán kel még hétvégén is.
Nálatok is így van?
nálunk nekem kevés az alvásigényem, igyekszem csendben elfoglalni magam, de elég macerás, sajnos sokszor felébresztem őt a neszezéssel. így is akkor megyek aludni a kedvéért hétköznap, amikor ő, és van, hogy 1 óráig mozdulatlanul fekszem ébren, amíg elálmosodok... de ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, alkalmazkodni kell.
23n
Nálunk én kelek korábban, mostanában legkésőbb fél nyolckor ébren vagyok, függetlenül attól, mikor feküdtem le. Sajnos arra is igaz, ha hajnali négykor zuhantunk haza :D
Az, hogy mit csinálok, attól függ, milyen idő van és van-e dolgom. Nyáron reggelente takarítani és főzni szoktam, mert akkor még nincs olyan meleg, olyankor szoktam boltba menni is, vagy csak kiülök az erkélyre kávézni, esetleg ha nagyon fitt vagyok, akkor lemegyek futni.
Télen leginkább visszabújok az ágyba, gépezni nem szoktam, mert az hangos, csak a tabletet nyomkodom lenémítva. Esetleg főzök, ha van kedvem. De télen inkább lustálkodom :D
Általában egyszerre szoktunk lefeküdni, akkor még tévézünk vagy filmezünk.
Én olvasni szoktam a tableten vagy tévézni külön, ő meg játszani szokott a gépen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!