Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőnek sokat kell pukiznia, nagyon ciki?
Más hogyan vélekedik arról,ha a párja előtte pukizik.
Nyilván próbálom visszatartanu,de van,hogy inkább ...ls.nevetünk egyet rajta.
De.már.nagyon idegesít,hogy nekem.mindig iéyen.sokszor kell. Lehet valami betegség?
Párom tőlem kifejezetten kérte, hogy ne előtte gázosítsak, mert számára az totál kiábrándító egy nő esetén.
Ennek ellenére természetesen nem borul ki, ha véletlen úgy adódik, hogy hallja, de én alapvetően igyekszem vele megtisztelni, hogy kimegyek a szobából, és nem hozzábújva az ágyon eresztem el magam.
(Egyszer volt olyan, hogy parkban heverészve csikizett, és az ugrándozás közben oltári hangosan sikerült eleresztenem magam, totál váratlanul... úristen, azóta se égtem ennyire :D, ő meg azóta is az orrom alá dörgöli.)
Viszont ha nagyon gyakran bántanak a gázok, az bizony emésztési problémáról árulkodik, és érdemes kivizsgáltatni.
Igen,köszönöm mindenkinek a választ.
Jobban odafigyelek azóta miből mennyit eszek,ès èrzem a hatását már.
Hasznosak voltak aa válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!