Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a nőnek sokat kell pukiznia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőnek sokat kell pukiznia, nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Más hogyan vélekedik arról,ha a párja előtte pukizik.

Nyilván próbálom visszatartanu,de van,hogy inkább ...ls.nevetünk egyet rajta.

De.már.nagyon idegesít,hogy nekem.mindig iéyen.sokszor kell. Lehet valami betegség?

2016. júl. 26. 01:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak szénné röhögném magam rajta. Van, hogy elég egy puki a jókedvre fakadáshoz :D
2016. júl. 26. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi is pukizunk egymas elott, nincs ezzel semmi baj. Ha ez valahol megoli a romantikat, ott nem is volt sosem romantika...
2016. júl. 26. 15:58
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Párom tőlem kifejezetten kérte, hogy ne előtte gázosítsak, mert számára az totál kiábrándító egy nő esetén.

Ennek ellenére természetesen nem borul ki, ha véletlen úgy adódik, hogy hallja, de én alapvetően igyekszem vele megtisztelni, hogy kimegyek a szobából, és nem hozzábújva az ágyon eresztem el magam.

(Egyszer volt olyan, hogy parkban heverészve csikizett, és az ugrándozás közben oltári hangosan sikerült eleresztenem magam, totál váratlanul... úristen, azóta se égtem ennyire :D, ő meg azóta is az orrom alá dörgöli.)

Viszont ha nagyon gyakran bántanak a gázok, az bizony emésztési problémáról árulkodik, és érdemes kivizsgáltatni.

2016. júl. 26. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is aranyos, és alap, hogy tudjatok egymás előtt pukizni, de azért szerintem is ha túl sok akkor kiábrándító, akár férfiről, akár nőről legyen szó. És egyébként tényleg valami nem kóser ha ennyit kell pukiznod, elég értelmes válaszokat adtak a többiek, szerintem ebből kellene kiindulnod, hogy valami amit eszel vagy iszol, nem felel meg a szervezetednek.
2016. júl. 29. 14:08
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen,köszönöm mindenkinek a választ.

Jobban odafigyelek azóta miből mennyit eszek,ès èrzem a hatását már.

Hasznosak voltak aa válaszok!

2016. aug. 27. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor jó fingólady!
2016. aug. 29. 09:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Durrants egy nagyot ennek örömére!!
2016. aug. 29. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!