Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány a megbánás szikrája nélkül pofoz fel egy pasit, térdeli tökön és ordibál vele nyomdafestéken nem tűrő hangon, úgy a férfinak miért főbenjáró bűn ezeket visszaadni ha jó oka lenne rá?
Ha már ekkora feminizmus van,egyenlőség,akkor miért megvetendő dolog egy férfinak ugyanezeket visszaadni?
Jó,persze nem tiszta erőből,mert azért anatómiailag egy férfi erősebb,ám ezt sosem értettem,hogy az élet minden területén mi nők egyenlőséget akarunk,és úgymond a férfiak fölé helyezzük magunkat,olyankor mégis kiakadunk és az összetört,gyenge nőt játszuk, ha egy férfi így viselkedne velünk, ugyanakkor jogosan szolgálnánk rá.
u.i: nem vagyok mazoista
19/L
Nem főbenjáró bűn, csak nem férfias visszaütni. Védekezhet, ha van hozzá ereje, ha nagyobb darab, nyilván van is. Köztem és a párom között van vagy 40 kiló, meg képzett harcművész, nem hinném, hogy komoly kárt tudnék tenni benne akkor sem, ha nagyon akarnék. Mondjuk, eszem ágában sem lenne megütni.
Az viszont más tészta, hogy mit lépsz egy párkapcsolati erőszakban, bármelyik fél is vagy. Én a férfi helyében is pakolnék, ha a párom erőszakos lenne, nem csak a nő helyében. Ilyen kapcsolat nem jó egyik félnek sem, családot alapítani, gyereket vállalni ilyen közegben, az pedig valóban főbenjáró bűn lenne.
Na itt le is állhat a nászmenet.
SENKI nem ütheti meg a másikat, sem párkapcsolatban, sem családon belül, sehogy.
Kicsit hülye példa, de azért érted a lényeget:
A barátnőm is így áll hozzá, sose bántaná a gyerekét. Csakhogy a két éves kis ördög rájött, mekkora buli harapni, mert a felnőttek vicces hangokat adnak ki. De olyanokat harapott, hogy vérzett a helye, és belilult azonnal! Lehetett magyarázni, hogy nem szabad... A védőnő tanácsolta, hogy legközelebb harapjon vissza. Csak hogy fájjon, egy kicsit, jelzés értékkel. Először meglepődött a kicsi, aztán ordított, aztán rájött, hogy ez a bumeráng visszajön, úgyhogy jó lenne, ha nem harapna.
Szóval az a kur.va nagy helyzet, hogy ha én, mint nő, verem a mellem, hogy engem nem lehet megütni, akkor én, mint nő, nem fogom a pasit felpofozni, lerúgni, és nem ordítok vele. Sima ügy.
De onnantól, hogy a nőne szabad verekedni, ne lepődjön meg, ha csupán nevelési célzattal kap egy orbitális nagy pofont, csak hogy helyrerázzák a meszet az agyában. Amúgy is ősi gyógymódja ez a hisztériának...
#8 vagyok
és arról mi a véleményetek, ha a sztorimat olvastátok, hogy exem ezek után még rendőrséggel meg a rokonaival, ismerőseivel üzengetett, fenyegetőzött ? :-)
persze csak röhögtem rajtuk :-) aztán nagyjából 1 évvel később be is találtak :-) feljelentés nem lett az ügyből pedig elég orvul támadtak be :-)
hát jogosnak nem jogos soha, hogy az egyik megüti a másikat. én csak megbocsátásra vagy mire mondom, hogy van amikor nem biztos hogy szakító ok.
17es vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!