Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Ha én főzök, akkor mindig annyit csinálok, hogy abból másnapra is maradjon. Tehát pl a múltkor is főztem ilyen tepsis csirkecombot, abból is 5 darabot csináltam kettőnkre, hogy megeszünk 2-2-t meg még marad egy "tartalék".
Tegnap a párom beharangozta, hogy csinál szalonnát krumplival, erre megcsinált kb kis csík szalonnát meg 2 tükörtojást, ami kb az ő fél fogára ha elég, és ő úgy gondolta, hogy abból ketten jól lakunk...
Na ebből lett egy nagy veszekedés. Mondtam hogy erről készítek egy fotót és megkérdezem az embereket hogy mit szólnának ilyen kétszemélyes reggelihez. Erre, hogy én hogy lehetek ilyen szemét, amikor ő mennyit dolgozik, stb. Aztán fogtam a tányért amin a kaja volt, hogy akkor én eszek, aztán ami marad az az övé lehet, hisz úgyis két emberre főzött. Na erre meg elkezdett sírni és még én voltam a szemét... Ti ezek után hogy állnátok hozzá? Főzzek én is így ahogy ő?
Gáz hogy a kaján marakodtok. Azért az ősember szintjétől illett volna feljebb lépni.
Miért nem csaptál mellé még két tojást? Vagy kérted meg őt ugyanerre?
Inkább ovis módjára duzzogtatok meg sertegettetek egymást. Gratula.
Nem így mentem a dolognak. Amikor láttam, hogy 3 db kb 3 centis szalonnát csinált meg, már láttam hogy visszatette a hűtőbe a többit. Megkérdeztem, hogy csinál-e még, mire azt felelte, hogy nem. Kérdeztem, hogy ezt az adagot kettőnkre főzte? Mert ez még neki sem lesz elég. Erre meg azt felelte, hogy ha nem elég, akkor csináljak még magamnak.
Eléggé mellbe vágott a dolog, mert én sose mondtam neki még ilyet, mindig inkább kicsit többet főzök, hogy biztosan jól lakjon ő is meg én is... Vagy akkor miért nem mondta azt hogy magának megfőz, én meg oldjam meg és akkor úgy készülök?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!