Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag férfiak válaszát várom. Az alább felsorolt külső megjelenéssel kapcsolatos dilemmákat hogy viselitek a párotoktól?
Figyelt kérdés
1. Hagyja nőni a nemi szőrzetét, és csak akkor szedi le (igaz olyankor gyökerestül, nem pedig borotvával) csupaszra az egészet, mikor már kezdene göndörödni.
2. Nem szőrtelenít a lábán és karján egyáltalán. A szőr csak közelről látszik és csúnya, mint utcán szembejövő emberen nem észrevehető.
3. Színes festékkel dobja fel természetes színű hajának egy részét. Pl. kékkel, vagy lilával, stb.
2016. jún. 17. 01:52
11/12 anonim válasza:
Egyik dolog sem kifejezetten az ideálom, de mindegyikkel együtt tudok élni, nem ezeken múlik...
12/12 anonim válasza:
1. Nem probléma, szeretem szőrösen is. A borostás a legrosszabb.
2. A szőrös láb nekem borzasztóan kiábrándító, faroklohasztó... A pár napos borostás megérthető, de ha egyáltalán nem szőrtelenít az szerintem gáz.
3. Nem probléma, egyéntől függ, kinek hogy áll, még lehet, hogy tetszene is.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!