Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Feleségek, barátnők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, barátnők miért utálják annyira a foci EB-t?

Figyelt kérdés
Foci eb és vb kétévente van, ennyit igazán ki lehetne bírni, nem kell rögtön hisztizni.
2016. jún. 10. 19:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

""csak a meccseket bámulják és söröznek."

Ezzel mi a baj? 2 évente egyszer miért nem lehet ezt kibírni?"

Amit írtak fentebb is: a gyerekért akkor is el kell menni oviba, le kell fektetni időben, a család élete nem tud rászerveződni a focibajnokság minden meccsére.

Amúgy engem sem érdekel az egész, szerencsére a párom utálja a focit, úgyhogy sokat nem kell foglalkoznom vele. Megyünk helyette színházba, koncertre, kirándulni.

2016. jún. 10. 19:58
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
Dehogy utálom.Addig is azt csinálok, amit akarok.Nem itthon nézik, így magamra is több időm jut. Lehetne állandóan is.
2016. jún. 10. 20:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Támogatom az előttem szólókat, de biztos nem minden férfi teljesen ilyen.

Ez ugyanolyan, mint amikor a férfi áthívja a haverjait, a nő az, aki megveszi az ételt, aki letakarítja a grillsütőt, aki a végén elmosogat, majd a pasi a legvégén megkérdezi, hogy a nő örül-e, hogy ma nem neki kellett a húst megsütni.

2016. jún. 10. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, 11 éves korom óta lelkes focirajongó. A férjem utálja a focit, mint a sz**r.

De tudod mit? Én meg utálom az autósgyorsulásokat, autóversenyeket, hülye autószerelős műsorokat, amiket néz.

Ennek ellenére békén tudjuk hagyni egymást néha 1,5 órára és nem dől össze a világ, ha a másik olyat néz, amit mi nem szeretünk. Nem az a kérdés, X miért utálja a focit, hanem az hogy Y miért várja el, hogy szeresse. Elfogadni kell egymást, nem megváltoztatni.

Plusz nagyon jól írták többen is, hogy a legtöbb férfi pedig a shoppingolást és hasonló tevékenységeket utálja, és rögtön hisztizik, ha erről van szó. Na miért?

2016. jún. 10. 23:42
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Oké, én az előző válaszokból csak azt nem értem, hogy miért is állna meg az élet? Miért kéne kivonniuk magukat mindenből? Miért ne tudnák befizetni a csekket, meg elvinni oviba a gyereket? Nem a nap 24 órájában van szó ezekről a dolgokról...nem kell túlreagálni. Mondom ezt nőként...
2016. jún. 10. 23:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy kell, de a mániákusabbak munka után elhúznak a haverokhoz és este az utolsó meccs után jönnek haza pl. Na ez nincs rendben.
2016. jún. 11. 00:05
 17/21 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok oda a fociért, de ha összebújik velem az adott párom, szívesen nézem vele.

Sőt, ma én is néztem, mert már nem akartam a jegyzeteim fölött szenvedni :D

2016. jún. 11. 00:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sok nő szereti a focit, és nagyon sok férfit nem érdekel a vb és az eb. engem nem érdekel, ha nézi a barátom, de ha emiatt kis f-sz lenne, az zavarna.
2016. jún. 11. 02:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Oké, én az előző válaszokból csak azt nem értem, hogy miért is állna meg az élet? Miért kéne kivonniuk magukat mindenből? Miért ne tudnák befizetni a csekket, meg elvinni oviba a gyereket? Nem a nap 24 órájában van szó ezekről a dolgokról...nem kell túlreagálni. Mondom ezt nőként..."

Nyilván nem is annak a felesége/barátnője utálja, akinél nem áll meg az élet miatta.

2016. jún. 11. 23:07
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
Senki nem hisztizik ha megnézel egy meccset normálisan. A gond akkor van mikor hülye emberek részegre isszák magukat, ordibálnak mint az elmebetegek meccs közbe és a tévé is ordít hogy az összes szomszéd is jól hallja. Ez ilyen idióta viselkedés, normális ember nem csinál ilyesmit.
2016. jún. 14. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!