Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, barátnők miért utálják annyira a foci EB-t?
Azzal van a baj, ha emiatt megáll az élet.
Ha emiatt nem foglalkozol a pároddal, ha elhanyagolod a gyereket.
Attól hogy EB és VB van még ugyanúgy megvannak a kötelezettségeid, de sokan ezt elfelejtik és csak a meccseket bámulják és söröznek.
Mert felétek nem szerveznek férfi lábszépségversenyt közben... :-D
Semmi bajom vele, ha nem kell ott lennem... a probléma akkor kezdődik, amikor kiszolgálószemélyzet híján nekünk, barátnőknek kellene ellátni ezt a feladatot, ill. közben végignéznünk, ahogy előjön a pasikból az állat.
Amíg ez nem áll fent, tehát teljes mértékben ki tudom vonni magam a dolog alól, addig nem érdekel, ergo problémám sincs vele.
"csak a meccseket bámulják és söröznek."
Ezzel mi a baj? 2 évente egyszer miért nem lehet ezt kibírni?
„"csak a meccseket bámulják és söröznek."
Ezzel mi a baj? 2 évente egyszer miért nem lehet ezt kibírni?”
– pont ez előtt a mondat előtt írta le a válaszoló, de megpróbálom jobban kifejteni a dolgot.
Meddig tart egy ilyen VB? Kb. egy hónap, nem?
A feleséged mikor tehette meg utoljára, hogy egy hónapig sz..rik bele mindenbe? A számlák majd elmennek a postára befizetik magukat, a kocsi megjavul. A gyerek vagy megírja a házit vagy nem, vagy dzsuvás marad vagy nem, vagy marad rajta a sz@ros pelus, vagy nem… vagy lesz mit ennie vagy nem, neked szintén. Kit érdekel, egy hónapos Született feleségek-maraton van, most egy hónapig büntetlenül, jogosan sz@rom le a családomat magas ívből, mert nekem ez jár. Sőt, a férjek lesznek szívesek vendégül látni a barátnőimet is e jeles alkalomból. Lehet rohangálni a pezsgővel, sütivel, keksszel, akármivel, miközben a gyerek non-stop rajta lóg, majd ha kidorbézoltuk magunkat, a férj lesz szíves elpakolni – ez ugyebár magától értetődő -, amíg mi hullarészegen befetrengünk az ágyunkba. Már ha megy egyedül, és nem kell segítség még a fürdetéshez is, a gyerek után. Rosszabb esetben emellett pedig végignézeti a gyerekkel, ahogy ő maga egy részeges, őrjöngő vadállattá válik, te pedig nyugtatgathatod közben, hogy semmi baj, anyu csak drukkol Esmeraldanak, azért ordít, mint egy félőrült, ne félj tőle. Mondom ne félj tőle, anya szeret téged!
Egész biztos, hogy sok dolgot kihagytam, csak nagyjából szerettem volna vázolni a dolgot. Aki gondolja, egészítse ki bátran...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!