Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl sokat törődök magammal, ez más férfit is zavarna?

Figyelt kérdés

Reggel minimum egy óra elmegy a készülődéssel, ebből fél óra a smink. Ha hétvége van, és nem kell sietnem a munkába simán van egy másfél óra is.

Párom azt mondta, hogy túl sokat törődök magammal, ebből az időből simán fordíthatnék rá is időt, mert szerinte magammal többet törődök mint vele. Szerintem meg ez egyáltalán nem sok idő, így is kapkodnom kell, hogy kész legyek reggel, a kaját is már előző nap elkészítem, meg a holmimat is összepakolom, hogy ne reggel menjen vele az idő. Ti mit gondoltok, ez tényleg sok, vagy csak ő gondolja így?

2016. jún. 9. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem ez egyáltalán nem sok idő!!! Kb. Én is ennyi időt töltök vele reggel, pedig még fiatalabb vagyok :p valaki azt írta, hogy ez felesleges dolog, szerintwm viszont egyáltalán nem az! Egy az, hogy azoknak a nőknek, akik sminkelnek, szerintem ez öröm és nem nyűg. Akkor miért lenne egy szívesen végzett tevékenység, ami még önbizalmat és jó megjelenést is ad a napra felesleges??? Szerintem azt csinálsz, ami jólesik
2016. jún. 9. 23:14
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

Én is imádok készülődni, és sokszor elszöszmötölöm az időt, de nem sminkelek.. nem tudom akkor mi lenne velem. :D

23N

2016. jún. 10. 00:50
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

vagy nem jo technikaval sminkelsz es azert tart ilyen sokaig, vagy kegyetlen sokat raksz magadra, ami viszont visszataszito is lehet, foleg ilyen fiatal korban, amikor meg valszeg semmi baja a borodnek, nincsenek rancaid, nincsenek majfoltjaid

a kerdes az, hogy teged ez boldogga tesz? ugyertem a furdoben vagy egy oran keresztul es jol erzed magad? mert ha igen, akkor hajra, de ha valami tudatalatti kenyszered van, hogy csakazertis jol nezzek ki, hogy lassa a vilag, hogy ki ha en nem, akkor valami el van allitva a fejecskedben

ha ugy tartana kedved, el mernel menni dolgozni smink nelkul? csak ugy kivancsisagbol? Mert ha panikrohamot kapsz a gondolattol, akkor az gaz...

en szeretek sminkelni, meg akkor is amikor mindenki szabadsagon van es egyedul vagyok az irodaban, mert jo latni ami a tukorbol visszanez, de amikor elaludtam vagy egyeb ok miatt nem volt idom sminkelni es ugy jottem be, nem ereztem azt, hogy kevesebb lennek vagy hogy bujkalnom kene... nalad ez hogy megy?

annyi sok jo dolog van a vilagon, ami mind idoigenyes, napi 1 orat a furdoben vesztegetni szerintem szomoru, de a te eleted, azt csinalsz vele amit akarsz, csak leirtam a velemenyemet

2016. jún. 10. 01:27
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, mi tart fél órán egy hétköznapi smninkelésben... én megvagyok max. negyedóra alatt teljes arcos natúrabb sminkkel is (alapozó, púder, korrektor, pirosító, esetenként kontúr és hihlight is, szemfestés, rúzs), és nem pacsmagos az eredmény. Ha neked kell az a fél óra, és még így is kapkodós, kelj korábban, mert az tényleg ciki, ha reggel le sem tojod a párod. Nekem is kb. egy óra telik el felkelés és indulás között, de ebből min. 20 percet mindig szánok a páromra, és ebben benne van a ruha kiválasztása, reggeli tisztálkodás, reggeli is.
2016. jún. 10. 10:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Én csak akkor készülődök ennyit, ha valami program van. Bál, céges parti, szülinapi buli, stb. Hétköznapi sminkelésem 5 perc.

Egyébként ha reggel 1-1,5 órát foglalkozol magaddal, ő közben meg folyton fáradt vagy és ha hazaesel, akkor rögtön kidőlsz..nos akkor jogos, hogy zavarja.

Ha egyébként foglalkozol vele és reggel nem ébreszted fel, akkor meg nem értem miért zavarja.

2016. jún. 10. 10:18
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

21 éves vagy, az hogy ilyen korban fél óráig rakod fel a vakolatot, nem fog jót tenni a bőrödnek.

hétvégén meg minek a smink?

2016. jún. 10. 14:03
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
21 vagy, de le merem fogadni, hogy 10 év múlva úgy fogsz kinézni, mint egy sosem sminkelt 45 éves. Nagyon megterhelő maga a smink (alapozó, púder) is a bőrnek, minden egyes nap, még hétvégén is... na az meg pláne. Nekem nem sok, mert nem velem laksz. Ha lakótárak lennénk, és minden egyes reggel elkésnék miattad, kiraknálak. A pasidnak is teljesen igaza van. Nem tudom milyen területen dolgozol? Megkövetelik a hibátlan, festett arcot? Mert akkor azért valamilyen szinten számomra elfogadható. Ha viszont nem ilyen helyen dolgozol, érthetelen számomra. Mert az rendben, hogy hétvégén moziba mentek, vagy étterembe, akkor illik. Meg képeket csináltok stb... de munkába?! 20L
2016. jún. 10. 16:47
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Te, szerintem nem az a baj, hogy sokat törődsz magaddal, hanem az, hogy reggelente fél órán át kened magadra a bálabelsőséget/bélzsírt (parfüm fixáló összetevője), zúzott halpikkelyt (Guanine, szempillaspirál, szájfény, körömlakk), a gyapjúzsírt (lanolin, tespápolók, arckrémek), a faggyút (szemfesték, rúzs), a cápamájat (Squalene, szemfesték, rúzs), a kollagént (állati szövet, ránctalanító krémekben, szájfényekben található pl.), a bíbortetvet (kármin, a púderben, rúzsban) és még ezer hasonló undormányt.

Ahelyett, hogy szart mázolsz a fejedre valóban TÖRŐDHETNÉL magaddal természetes, a bőrödnek egészséges módokon, de te tudod :)

A törődéssel semmi baj, de amit te művelsz, az attól távol áll.

2016. jún. 10. 23:55
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon sok. Ennyivel altatták többet, a bőröd is meghálalja a 8-10 óra alvást. Nekem komoly aknéval is 10-15perc volt 20 évesen, most hogy nincs csak szem alá egy kis korrektor, púder,spirál és ajakápoló, 5perc. Ha törődsz magaddal nincs szükség hű sminkre, hidd el. Tönkre teszi a bőrt hosszútávon főleg a melegben.

Gondolom a párod szeretne reggelizni veled, ez is segít a bőrön. Sok pasi undorodik a vastag sminkrétegtől, rúzstól főleg, hisz nem téged lát. Ráadásul ha mentek valahová rád kell várni. Nem tud úgy puszit adni hogy a bőrödre adja és te ne szólj rá hogy elkeni... A komoly smink akár félelmetes is lehet nekik pl a durva füstös szem.

2016. jún. 12. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:

nem értem minek pontozzák le azokat a hozzászólókat, akik szerint sok idő és teljesen felesleges, több kárt csinálsz hosszú távon ezzel, mint hasznot.

Akik így gondolták, azok véleményével értek egyet én is.

2016. jún. 14. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!