Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl sokat törődök magammal, ez más férfit is zavarna?

Figyelt kérdés

Reggel minimum egy óra elmegy a készülődéssel, ebből fél óra a smink. Ha hétvége van, és nem kell sietnem a munkába simán van egy másfél óra is.

Párom azt mondta, hogy túl sokat törődök magammal, ebből az időből simán fordíthatnék rá is időt, mert szerinte magammal többet törődök mint vele. Szerintem meg ez egyáltalán nem sok idő, így is kapkodnom kell, hogy kész legyek reggel, a kaját is már előző nap elkészítem, meg a holmimat is összepakolom, hogy ne reggel menjen vele az idő. Ti mit gondoltok, ez tényleg sok, vagy csak ő gondolja így?

2016. jún. 9. 21:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon sok! Miért kell fél órát sminkelni? Mennyi idős vagy? Annyira szörnyen nézel ki smink nélkül? (Pardon!)
2016. jún. 9. 21:15
 2/22 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok.
2016. jún. 9. 21:17
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Te kelsz fel annyival előbb, hogy felkészítsd magad az adott napra. Ha közben nem bömbölteted a zenéidet, nem ébresztesz fel hajnali 4-kor, akkor felőlem egy egész műszakot is eltölthetsz a fürdőszobában, de ha épp rám jön a szarhatnék, addigra lehetőleg gyere ki. :D
2016. jún. 9. 21:19
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Hacsak nincs valami bőrhibád, amit a sminkkel akarsz elfedni, akkor nagyon sok idő. Ebben a korban pláne. Szerintem akár smink nélkül is kiléphetnél az utcára, senki nem botránkozna meg. Amúgy meg add össze, hogy az életedből mennyit időt pazarolsz erre a - most még mindenképpen - fölösleges dologra, ahelyett hogy mondjuk még egy félórát reggel a párod karjában lennél...
2016. jún. 9. 21:21
 5/22 anonim ***** válasza:
77%
Ez nagyon sok! Foleg egy ilyen szinte felesleges dologra.
2016. jún. 9. 21:26
 6/22 anonim ***** válasza:
65%

Ha már 21 évesen félórát kell sminkelni, ki lesz veled később??

36 éves vagyok, soha nem sminkelek. Szeretek természetesnek kinézni, nem mű nőnek.

Igen, sok és felesleges ennyi időt pazarolni.

2016. jún. 9. 21:32
 7/22 anonim ***** válasza:
74%

Iszonyat sok!

42vagyok max 3p a smink. Pici alapozo pici pirosito es spiral. Ennyi.

Miert kell ennyi smink Neked???

2016. jún. 9. 21:39
 8/22 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nem sok, és nem értem mit hisztizik emiatt a párod. Mintha kötelező lenne a napod szabad részének a 98%-át vele töltened.

Ha emiatt problémázna a párom, mert jól akarok napközben kinézni és nem még fél órát lustálkodni az ágyban aztán mosott szarként munkába menni, nem sokáig lenne a párom.

2016. jún. 9. 22:00
 9/22 anonim ***** válasza:
76%
Szerencsére nyár van...amit félóra alatt felépítesz az 2 perc alatt leolvad: egy kis színezett arckrém, szemceruza, spirál, ajakápoló:munkába tökéletes. Ja és 5 perc.
2016. jún. 9. 22:19
 10/22 anonim ***** válasza:
54%
Sok, számomra irtó sok ez. De nem válóok.
2016. jún. 9. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!