Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mérgező, ha sokat veszekedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérgező, ha sokat veszekedik a pár egyik tagja?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyilvan az
2016. jún. 4. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:

A veszekedés nem egyszemélyes mutatvány - legalábbis nehezen tudom elképzelni. De lehet h én vagyok túl egyszerű... xD

De komolyabbra fordítva: azért nagyon nem mindegy, hogy ez mit takar, jogos-e vagy sem, és úgy egyébként is mér' nem képes a pár normálisan megbeszélni a problémáit. Ja, és a szokásos: mióta is vagytok együtt? Pár hónapos/éves kapcsolatban szoktak az emberek büszkék lenni az "olaszos vérmérsékletükre", de azért pár év után fel szokták fogni, hogy fel kéne nőni a kapcsolathoz... :P :)

2016. jún. 4. 20:40
 3/12 A kérdező kommentje:
csak az egyik fél ilyen, mindenen, aproságokon is hisztizik, bedühödik, nem jogosan zömében
2016. jún. 4. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nagyon az. Én most iszom ennek a levét, annak ellenére hogy nem teljesen az én hibám volt a dolog. Elég rég óta voltam már szingli mikor találkoztam a mostani párommal. Mivel nem volt senkim és nem vagyok az alkalmi kapcsolatok híve így nem szedtem tablettát a pasimentes időszakban. Ahogy jött a párom elmentem a dokihoz aki egy másik fajta tablettát írt fel ami teljesen felborította a hormonháztartásom. Nem bírtam aludni rendesen folyton nyűgös voltam és mindenen apróságon kiborultam. Végig szedtem 3 havi tablettát mire kiderült hogy ez a probléma visszaváltottam a régire azóta rendbe jöttem viszont a kapcsolatunk ezt nagyon megsínylette :( A párom nagyon elhidegült és bár valamelyest javult a helyzet még mindig mérföldekre vagyunk attól ahol lennünk kéne :/
2016. jún. 4. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Ennek egészen biztos van valami háttér oka. Vagy egy ilyen elviselhetetlen személyiség alapból (ha mindig ilyen volt) vagy nem érzi jól magát veled vagy nem elég neki a szex.
2016. jún. 4. 21:07
 6/12 A kérdező kommentje:
szüleivel, barátaival is mindig összeveszik, alapbol ilyen
2016. jún. 4. 21:31
 7/12 omba ***** válasza:
100%
Mérgező? Enyhe kifejezés... egy aknamezőn nem lehet felszabadultan andalogni, valami ilyesmi lehet.
2016. jún. 5. 00:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Téves, hogy a veszekedéshez két ember kell, gondolj csak a rossz főnökre!

Az anyám folyton kiabált velünk gyerekekkel. Ha volt férje, akkor meg azzal. Nagyon haragudtam rá.

Mikor nálunk is megszülettek a gyerekek, a feleségem is kiabálós lett, de csak a gyerekekkel. Azt hiszem kevés az olyan család, ahol nem veszekednek, még akkor is, ha nincs kivel.

2016. jún. 7. 09:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt (majd - de inkább minél előbb) Neked kell eldöntened, hogy jó -e ez így Neked. Mert, ha nem igazán (ez az esélyes) - akkor (meg egyébként is) mondd el neki, hogy ez így Neked nem jó, és hátha (akar és) tud változtatni, változzon. Mert, ha így maradtok, annak nem lesz jó vége. Vagy teljesen lenyomja az önbecsülésedet, (és) vagy minél minél jobban haragudni (is) fogsz rá. Nem gondolom, hogy lehet akkora valami a másik serpenyőjében a mérlegnek, ami kompenzálja ezt a nagy terhet (negatívumot).
2016. jún. 7. 12:05
 10/12 anonim válasza:
Ha annyira súlyos a helyzet, hogy előkerül az arzén, vagy a patkányméreg, akkor a válasz egyértelműen igen arra nézve, akinek az ételébe/italába belekeverik.
2016. jún. 9. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!