Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, ha a pénz miatt veszekedik velem a barátom szeret még?

Figyelt kérdés
Mindig a pénzen kel idegeskednem,én 100 ft -ot nem költhetek magamra,a lakás fizetni kelet és 500 ft hiányzott mert nem kaptam fizetést,erre nagyon kiabált velem:'(.. de mindig a pénz a baj,barátnőm azt mondta halott a kapcsolat,ha már a pénzen veszekedni velem,akkor már nem szeret

#pénz #a barátom nem szeret
2013. júl. 11. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is majdnem a pénz miatt ment tönkre a kapcsolatunk. Nem hiszem, hogy nem szeret, csak az állandó feszültség, pénzproblémák idegessé tesznek benneteket, és egymáson vezetitek le jobb híján.

Próbáljátok megbeszélni!

2013. júl. 11. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:
nem lehet megbeszélni.. ezt már nem,.. le szar..a mit mondok...
2013. júl. 11. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

nem lehet megbeszélni.. ezt már nem,.. le szar..a mit mondok..."

Szerintem itt már nincs is miről beszélni! Hagyd el és ne menyj vissza mert könyörög. Ugye nem bántott?

2013. júl. 11. 11:10
 4/5 ASOT ***** válasza:
jaja, ahogy az undorító féreg is mondja ez már halott dolog, csak rajtad múlik, hogy meddig szenvedsz még...
2013. júl. 11. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha 500 ft-on kiabál veled úgy hogy önhibádon kívül akkor az cseppet sem jogos és nem tisztel, nem szeret.

Ha azért kiabál mert nem tudja feladnia a részletet mert könnyelműen költöttél és a kevés pénzből vacak 500 Ft hiányzik ami balfa$zság, mert erre igazán lehetett volna figyelni, akkor valahol jogos.

Azt nézd meg hogy összességében mennyit veszekszik veled.

2013. júl. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!