Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hozzam fel az összeköltözés-té...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lany188 kérdése:

Hozzam fel az összeköltözés-témát? L/21

Figyelt kérdés
Párom 25 éves, én 21. Féléve vagyunk együtt, pár kilométerre lakik tőlem, de abban a városban dolgozik, ahol én élek. Ő még a szüleivel meg a tesójával lakik (bár szülei külföldön dolgoznak és csak 2 hetente hétvégén járnak haza). Nagyon szeretjük egymást, kb heti 1-2 napot vagyok ott náluk (nálam eléggé megvalósíthatatlan bármi, tesómmal vagyok egy szobában. Nem beszéltünk még összeköltözésről, de én nagyon szeretnék fél éven belül. Hozzam fel a témát, vagy várjak vele? Fix keresete van, de sajnos én még tanulok.

2016. jún. 4. 09:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

És az ösztöndíjad mire elég?

Csakhogy egy kicsit tisztában légy a számokkal:

- albérlet 70-100.000 ft

- étel két főre min 60.000 ft

- rezsi min. 40-50.000 ft.

+ költőpénz, megtakarítás, gyógyszerek, ruházkodás, stb.

A barátod keres legalább 200.000-et nettóban, hogy ezt elvárod tőle? Te mit tudnál hozzátenni?

2016. jún. 4. 12:54
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
DIÁKMUNKA DIÁKMUNKA DIÁKMUNKA b_sszátok már meg! Havi nettó 80-90 összeszedhető diákmunkával havonta.
2016. jún. 4. 12:57
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Mindenképp próbáljátok meg szerintem, jobb előbb megtudni ha nem működik az együttélés, és gyerekek sem vagytok már.

Mi is ennyi idősek vagyunk, együttélünk már egy jó ideje. Az én tapasztalataim szerint jóval kevesebből ki lehet jönni, mint amit előttem írtak. Én is fent tudom tartani magam diákmunkából. Mi mikor keresgéltünk albérletet már 55.000+rezsiért is láttunk garzont, ami elég jó volt, csak nyilván nem belváros. De persze kaphatsz 150.000ért is.

Szerintem adjatok egy esélyt neki,

22/N

2016. jún. 4. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 57%-os!

"Fix keresete van, de sajnos én még tanulok."

„Kapok ösztöndíjat és van félretéve 200 ezrem a korábbi diákmunkákból, nyáron meg persze tudok dolgozni.”

Ezekből – úgy érzem jogosan – arra következtetünk, hogy a kérdező nagyon nincs tisztában a különélés költségeivel, és úgy gondolja, elég, ha csak nyaranta dolgozik = suli mellett nem dolgozik = még nem tudja, hogy szükség lesz rá.

2016. jún. 4. 13:09
 15/19 omba ***** válasza:

Néhány figyelmetlen válaszadónak, nem fél év után akarna összeköltözni, hanem fél év múlva, hogy mióta tart a szerelem, azt nem írta.

Nagyon szeretitek egymást, azt írod, ebbe nálam kötelezően beletartozik, hogy mondj el neki mindent nyugodtan, ami foglalkoztat.

Ti ketten együtt máshogy kalkuláltok, mint bárki kívülálló.

De miért csak ilyen keveset vagy nála, ha ott szabad a pálya?

2016. jún. 5. 01:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálam nem az a fő gond, hogy még tanulsz, hanem az,hogy még csak fél éve ismered. Ha el akarod taszítani magadtól, akkor hozd szóba az összeköltözést. A fiúk az olyan lányokat szeretik inkább, akiket nekik kell meghódítani, még fél után sem lenne jó, ha megfordulna a dolog.
2016. jún. 5. 11:18
 17/19 anonim ***** válasza:
folyt.: ha inkább azt mondanád, sajnos, ma nem fogok tudni hozzátok menni, mert az a pár kilométeres utazás is elvesz a tanulási időmből, ne haragudj - akkor lehet, hogy ő kezdeményezné az összeköltözést.
2016. jún. 5. 11:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek (diákmunkával nem lehet annyit keresni, hogy megélj) kedves diákmunkát hangoztató válaszadó, közgazdászként keresek 300 ezret plusz még elemzéseket készítek "szabadidőmben", így kb 450 ezerből a következők jönnek ki: albérlet díja: 100 000 Ft+közös ktsg+rezsi (keleti pu-nál, 50 nm-es, van erkély ezért kerül ennyibe, de nézz már utána könyörgöm az áraknak, csak hogy tudd havi 90 ezerből milyen albérletre futja!!) és az előbbiekben nagyon bölcsen említették a többiek: kaja két főre, minimum 60. Most nem fogok számolgatni mert ezt csinálom egész életemben, de félretenni is kel ám, ha egyszer szeretnétek saját lakást még 80 éves korotok előtt, ha csak nem örököltök. diákmunka kisapám(vagy anyám) ugyan már! ja kérdezőnek: felejtsd már el, fél éve ismered, együtt se lesztek már fél év múlva! ja és eleve: te hozod fel az összeköltözés témát? Hát milyen pasid van neked?
2016. jún. 6. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos fix munkahely nélkül annyira nem buli, meg lehet próbálni de benne van a pakliba hogy szét kell költözni az pedig nem túl jó dolog... Pont a haverunk költözött össze így a barátnőjével mert kiderült hogy terhes. Csaj csak diákmunkázott de az édeskevés és nem folyamatos.

2 hitelt kellett már felvenniük, hogy kijöjjenek...

A lakás maga (nem tudom hol van a kérdező) de 100 körül van sőt sokszor + ehhez jön a rezsi. Kaja alsó hangon is 70körül van + gyógyszerek, egyéb dolgok, benzin stb. Felezve is teher ha rendszeresen dolgozol és nincs pl vizsgaidőszak amikor nem melózol vagy épp nincs diákmunka, nem hogy ha csak nyári munkából akarod megoldani. 200 két hónapra elég!

2016. jún. 6. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!