Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lany188 kérdése:
Hozzam fel az összeköltözés-témát? L/21
Nem bántani akarlak, komolyan, de... hogy gondolod az összeköltözést saját bevétel nélkül? Szerinted ez így normális...? :S
2016. jún. 4. 09:58
2016. jún. 4. 10:01
Fel eve vagytok egyutt, te meg csak 21 vagy es meg tanulsz. Mi az istennek akarsz osszekoltozni igy?
2016. jún. 4. 10:04
A másodiknak is mondanám: Létezik DIÁKMUNKA!
2016. jún. 4. 10:06
57%os: hiaba ismetelgeted a diakmunkat, attol meg a masik ket problema fenn all. Raadasul nem veletlenul nem jott meg koztunk emlites szintjen sem szoba az ossuekoltozes. A huszonpar eves fiuk 95%anak eszebe sincs meg osszekoltozni foleg nem fel ev utan ami szinte semmit sem jelent meg.
2016. jún. 4. 10:15
Semmi probléma. Költözzenek össze, próbálják ki az együttélést. Nem gyerekek már! Ha meg nem jön be, akkor különköltöznek és kész.
2016. jún. 4. 10:17
Ha valamilyen szinten tudod hozni a közös albérlet rád eső felét akkor felhozhatod. Csak ne várd el hogy mivel ő dolgozik te meg tanulsz,ezért majd ő áll mindent. Alsó hangon is 2 ember megélhetése egy külön albérletben 100-130 ezer. Ne várd el hogy fél év után az egész keresetét rád+rátok költse, azért ahhoz még kiforratlan a kapcsolat szerintem.
2016. jún. 4. 10:29
sajnos nem várhatod el,hogy majd ő eltartson. főleg,hogy neki most adott a lakhatása, nem kell érte olyan sokat fizetnie mint egy albérletért. egy albérlet meg rezsi,kaja két személyre simán van 100-150 körül. úgy,hogy nem rongyrázósan éltek. szóval nem is tudom,hogy mennyire tehetné ezt meg a barátod?
úgy lenne logikus, hogy közösen döntetek az összeköltözés mellett és te is elmész diákmelózni legalább.
fél év meg 1-2 nap együtt töltéssel egyáltalán nem sok. szerintem ráértek még, de ha gondolod,akkor hozd fel és beszéljétek meg
2016. jún. 4. 11:09
9/19 A kérdező kommentje:
Kapok ösztöndíjat és van félretéve 200 ezrem a korábbi diákmunkákból, nyáron meg persze tudok dolgozni. :) nem akarnám hogy csak az ő pénzén éljünk NYILVÁN
Nincs azzal baj ha valaki fel ev utan akar osszrkoltozni. Mert ha nem tudnak egyutt elni akkor tok mindegy hogy fel v vagy 2 ev utan de ugyis ki fog derulni.
En kb. 2 honap utan koltoztem ossze a baratommal, diakmelobol finansziroztam a sajat reszemet. Most teljes allast vallaltam.
Kerdezo, a 200 ezer forint sajnos kb 2 honap alatt felelheto. Keress munkat. Ja es elobb kerdezd meg a parodat az osszekoltozesrol.
2016. jún. 4. 12:45
Kapcsolódó kérdések: