Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a pasimmal lakok akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasimmal lakok akkor amit anyajek adnak nekem penzt abbol muszaj adjak a pasimnak?

Figyelt kérdés
Majdnem mindent megveszek magamnak abbol a penzbol amit adnak anyajek, de legutobb 30 ezret adtak nekem es a baratom 10 ezret kovetelt a masik 10 esresbol meg neki foztem, nekem meg csak 10ezer maradt , igy nem tudom be osztani a penzt.. Mielott ide koltoztem meg ugy volt anyajek penzt sem adnak azt mondta majd o eltart, De miota anyajek adnak penzt nagyon lehuz engem mindennel, o meg semmit nem ad ahhoz kepest h o konyorgott koltozzek hozza es majd eltart..
2016. jún. 1. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

Istenverte buta liba, tanulj meg helyesen írni, és használd azt a sok tetves ékezetet, ha már magyar vagy!

😠

19L

2016. jún. 1. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Szégyen vagy,meg az oktatás is szégyen,ha elfogadóbb lesz abizti helyesírásból. Könyörgöm,ne legyen már kiváltság az analfabetizmus!

Amúgy meg nem muszáj pénzt adnod,ellenben dolgozhatnál,hogy ne más tartson el. Még ha csak részben is,de próbáld meg magad finanszírozni a dolgaidat.

2016. jún. 1. 22:53
 13/14 omba ***** válasza:
55%
Na most neked ebben a "kapcsolatban" mi a jó?
2016. jún. 2. 11:55
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

Segítek, felvázolom a jövőképet.

A pasid valóban el fog tartani - úgy, ahogy ő gondolja. Kapsz pénzt arra, hogy hozz neki sört, vagy hogy bevásárolj, ahogy ő gondolja. Pont annyit, vagy kevesebbet kapsz. Ja, hogy neked köröm meg fodrász meg barinők kellenének? Az nincs. Otthon ülsz, főzöl, mosol, takarítasz, mert ő eltart.

Ha esetleg elenged dolgozni (bár miért is kéne dolgoznod, ha ő eltart), akkor a pénzt bizony le kell adnod neki, most csak a felét, aztán már az egészet, mert a nők csak elköltik butaságokra, míg ő, a férfi, tud bánni vele. Különben is, a kocsi is csak azért kell, hogy téged furikázhasson. (De úgyse kell, nem mész sehova, jó asszonykaként otthon várod.)

Ha mázlid van, még teherbe is ejt, hogy tuti ne kelljen dolgoznod.

Szép kilátások, ugye? Gondolom, egész életedben erre vágytál.

Súgok valamit: NEM vagy köteles adni neki a pénzedből, NEM vagy köteles nála lakni, NEM vagy köteles hagyni, hogy ennyi idősen kihasználjon.

Segítek, három betű, N - E - M. Gyakorold sokat, és nyugodtan közöld a pasiddal is, ha olyat mond vagy tesz, ami neked nem tetszik.

2016. jún. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!