Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasimmal lakok akkor amit anyajek adnak nekem penzt abbol muszaj adjak a pasimnak?
Nyugodtan mondd meg neki mit ígért. Ha nem lesz maradandó változás menj haza és kész.
Szerintem sem oké, hogy eltartson, de ha már ígérte, és önhibájából nem sikerül, menj haza nyugodtan. Egy tizenéves tanuló lakjon a szüleinél, akik eltartják. Alkalmi diákmunkát is lehet vállalni. Költözz el. Nagyon ciki, hogy lenyúlja a szüleidtől kapott pénzt.
Szerintem mindketten defektesek vagytok.
Te belementél volna,hogy eltartsanak és derogál a munka,ő meg megfej.
Anyájék???? J-vel? És érettségizni akarsz?
Anyáék. Így írjuk.
Kedves Kerdezo! Tenyleg fontos a helyesiras. A kerdesed lenyeget tobbszori elolvasas utan ertettem meg. Az "anyajek" szot nem ertettem, es gondolkodtam, hogy milyen szo lett elgepelve (pl. anyatej? :)). Ne csak az erettsegi miatt figyelj ra, hanem azert is, hogy megertsenek.
A kerdesedre pedig erkeztek mar valaszok. :) A legtobben azt irtak, amit en is valaszoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!