Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Exszel közös albérletbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exszel közös albérletbe költözni nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Mar 4 honapja szakitottunk, de tok joba maradtunk, nagyon kozel allunk egymashoz meg minden. Most erettsegiztunk, es o talalta ki, hogy koltozhetnenk kozos alberletbe szeptembertol. Tok jo otletnek tartottam, elkezdtunk mar lakasokat nezni meg minden, de most elbizonytalanodtam kicsit, belegondoltam, hogy ha mondjuk barmelyikunk eleteben kialakul egy uj kapcsolat, az nagyon furan venne ki magat, pedig tenyleg csak baratok vagyunk mar. Meg ugye hogy sokkal tobbet lennenk osszezarva...nemtudom, egyreszt jo otletnek tunik mert tenyleg szeretem ot es azert anyagilag is kedvezobb lenne, de masreszt meg nagyon bizonytalan vagyok..

Ti mit gondoltok? Belemennetek egy ilyen dologba?

En vagyok a lany

2016. máj. 30. 21:28
1 2
 11/15 Szergej55 ***** válasza:
Röviden: szerintem igen.
2016. máj. 30. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Jesszus, most szabadulok az exemmel közös albérletből fél év után, mert végre lejár a szerződés. Ilyen szempontból életem legrémesebb pár hónapja áll mögöttem, pedig mi is "jóban maradtunk", de ez egyáltalán nem egészséges. Lett új párkapcsolatom, de erre majdnem ráment.. Ti tudjátok, de én nem ajánlanám.
2016. máj. 30. 23:59
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

végülis tudtok együtt huncutkodni néha- néha

De az eléggé kínos lesz ha lesz vkid és felviszed és azt mondod h a szomszéd szobában az exem van..

2016. máj. 31. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Logikus ötlet... de tényleg nagy kihívás.

mert, hát nyilvánvaló, hogy lesznek új kapcsolatok, szerintem akkor fog kiderülni, hogy mennyire barátság, ami köztetek maradt, mennyire nem.

Nem biztos, hogy megpróbálnám.

2016. jún. 1. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele, egyrészt nehéz lesz továbblépni, másrészt a jövőbeni kapcsolatban gondot okozhat joggal hogy az ex-szel élsz...
2016. jún. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!