Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exszel közös albérletbe költözni nagyon gáz?
Mar 4 honapja szakitottunk, de tok joba maradtunk, nagyon kozel allunk egymashoz meg minden. Most erettsegiztunk, es o talalta ki, hogy koltozhetnenk kozos alberletbe szeptembertol. Tok jo otletnek tartottam, elkezdtunk mar lakasokat nezni meg minden, de most elbizonytalanodtam kicsit, belegondoltam, hogy ha mondjuk barmelyikunk eleteben kialakul egy uj kapcsolat, az nagyon furan venne ki magat, pedig tenyleg csak baratok vagyunk mar. Meg ugye hogy sokkal tobbet lennenk osszezarva...nemtudom, egyreszt jo otletnek tunik mert tenyleg szeretem ot es azert anyagilag is kedvezobb lenne, de masreszt meg nagyon bizonytalan vagyok..
Ti mit gondoltok? Belemennetek egy ilyen dologba?
En vagyok a lany
Szerintem szeretné újra megmelegíteni a kapcsolatot.
Ha bennevagy, simán menj bele, legalább összeköltözés pipa. :)
Szó sem lesz így új kapcsolatról, mert ki akarna így járni bármelyikőtökkel.
Én picit más véleménnyel vagyok, mint az eddigi kommentelők. Ha elmúlt a szerelem, de jóba maradtatok, miért ne? Ha értelmesek vagytok, és tudjátok kezelni a helyzetet, nem sok akadályat látom. Persze, lesznek kínos szituk, de neked kell felmérned, hogy elég érettek vagytok-e ehhez. A leendő pároknak meg nem kell az orrára kötni, hogy volt köztetek valami, amennyiben nem "fenyegetitek" egymás kapcsolatát.
Szokatlan, és nem sokak által kezelhető dolog, de kivételek mindig akadhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!