Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek a párotok reggeli szájszagát? Mit tesztek ellene?
Mindenkinek van reggeli szájszaga, és nagyon sok dologtól lehet erősebb. Lehet fogászati probléma is, de akár az is, hogy előző este mondjuk fokhagymás pirítóst ettél, okozhatják időszakos betegségek, okozhatják belgyógyászati szervi problémák, a kevés folyadékbevitel is.
Állítólag van egy éjszakai fogkrém, ami csökkenti a reggeli szájszagot, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom, hogy igaz-e a reklám. Nem jut eszembe a neve, de esetleg ennek is utánanézhetnél. Ha az egyszerűbb tippek nem válnak be, és jók a fogaid, meg most épp beteg sem vagy, akkor talán egy szűrővizsgálatra lehet, hogy érdemes elmenni, ha esetleg van valami ilyen jellegű problémád, időben észrevéve még jól kezelhető.
Estére meg ne egyél hagymát. :-)
Nalunk volt egy idoszak par eve amikor a pasimnak budos volt reggel a a szaja de olyan szinten, h a takarot az orromra huztam:-)))Aztan par het alatt el is mult, nem tudom mi volt a baja:-)))
Reggel a legtobb embernek budi a szaja, de ez normalis,ha reggel iszol egy pohar vizet el is mulik (fogmosas elott:-))Nalunk ez ugy van, h lusti aztan mindenki el egy fogat mosni:-)))A pasid egy taho, ezt sokkal normalisabban ismeg lehetett volna mondani, mas kerdes, h teggel nem leheLunk egymas arcaba ha nem muszaj:-)))
Egyikünk sem érzi a másik száját büdösnek reggel (sem), max. picit állottnak néha, de az sem kellemetlen egyáltalán.
Mondjunk mindketten sok vizet iszunk, ha éjszaka kimegyünk pisilni, akkor is mindig iszunk egy keveset, ez is segíthet valóban.
Imádom a romantikus filmeket, amikben ébredés után 2cm-ről beszélnek egymáshoz, aztán szexelnek.
Se lyukas fogam, se ínyoroblémám nincs, de reggel az alábbi nehezítő tényezőkkel kell(ene) megküzdenem:
-büdös a szám
-vizelnem kell
-ki kell egyenlítenem a belső és a külső nyomást az alvázszeleoemen keresztül.
Szóval a jóreggelt szexet meg a másik szájába bújást én köszönöm szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!