Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogyan kezelite? Privit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan kezelite? Privit nem kérek!

Figyelt kérdés
Nők/Férfiak. Ha nektek párotok rendőrtiszt. Tudom, hogy mikor hozzamentem, vállaltam, hogy az ő munkája rizikós, és nem veszélytelen, mgis, akik ilyen feleségek/férjek, ti nap mint nap az aggódást, félelmet milyen tevékenységgel, vagy hogy tudjátok elverni amíg haza nem ér? Mert mindig összerezzenek, ha megszólal a telefon, nehogy valami érje. Járok dolgozni, de azalatt is eléggé feszült vagyok, mert nagyon féltem. Köszi előre is a komoly válaszokat!
2016. máj. 25. 16:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sokan írjátok a tűzoltókat,nos kettőt is ismerek közvetlen közelről,egyik a szomszéd,a másik rokon.Na,senki nehogy azt gondolja már hogy az veszélyesebb..Kb. 4-5 éve volt itt utoljára olyan lakástűz amiben menteni kellett,egy 18 éves civilfiú rohant be,mert a tűzoltók nem voltak hajlandóak,mivelhogy veszélyes!Lógatják a himbilimbit egész nap,gyúrnak meg szexvideókat bámulnak.Azt se feledjük hogy 1 nap meló után kettőt pihikélnek.Mindegyiknek van másodállása,de nem csak azért mert kevés a lóvé hanem mert rohadtul nem fáradnak el semmiben.Egyetlen stressz egy magyar tűzoltó életében amikor balesethez vonulnak,mert abból sokkal több van mint tűzből.Ja és ki kap még fizut azért is mikor alszik? :-)
2016. máj. 27. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!