Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogyan kezelite? Privit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan kezelite? Privit nem kérek!

Figyelt kérdés
Nők/Férfiak. Ha nektek párotok rendőrtiszt. Tudom, hogy mikor hozzamentem, vállaltam, hogy az ő munkája rizikós, és nem veszélytelen, mgis, akik ilyen feleségek/férjek, ti nap mint nap az aggódást, félelmet milyen tevékenységgel, vagy hogy tudjátok elverni amíg haza nem ér? Mert mindig összerezzenek, ha megszólal a telefon, nehogy valami érje. Járok dolgozni, de azalatt is eléggé feszült vagyok, mert nagyon féltem. Köszi előre is a komoly válaszokat!
2016. máj. 25. 16:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Eszünkbe sem jutna privit küldeni, de azért küsz a bizalmat.
2016. máj. 25. 16:25
 2/11 ittittitt ***** válasza:
100%
most egy sün mitől van veszélyben itt magyarisztánban?ha nem ugrik az autók elé vagy nem tesz keresztbe a fő sünnek milyen veszély fenyegeti?
2016. máj. 25. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

2esnek süni család:D

kérdezőnek: szerintem sem olyan veszélyes egy hivatás, egy katonáért aki komoly bevetésen van (na nem Magyarországon) érte aggódnék, de persze büszke is lennék egyben

2016. máj. 25. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt rokonom roham rendőr volt, neki voltak rendes bevetései is, pont ezért ment szét a párjával, mert az nem bírta ezt. Aztán lett újra kapcsolata és átment lószarrugdosóba, ott azért nem különösebben vannak veszélyes helyzetek.
2016. máj. 25. 16:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan munka, mint a többi. Mégis ki akarna veled privátban levelezni...
2016. máj. 25. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjálmár :D

A legnagyobb veszély, hogy megvesztegetik

Pont annyi esély van arra, hogy fehére esik a közértbe menet egy cserép, mint hogy szolgálat teljesítés közben maradandó egészségkárosodása legyen.

2016. máj. 25. 17:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Magyarország nem a fegyveres bűnözők mekkája. Maximum autósüldözésnél balesetet szenved. Tény, az esély meg van rá, de emiatt állandóan rettegni szerintem hülyeség. Egy tűzoltóért jobban aggódnék, mert ő ténylegesen életveszélyes helyzetekbe kerülhet bármely munkanapján. A magyarországi rendőrök szerencsére kevesebb veszélynek vannak kitéve, mint mondjuk a tengerentúli kollégák.

Egyébként szerintem nem lehet úgy leélni egy életet, hogy állandóan rettegsz, hogy mi lesz vele, és összerezzensz a telefontól. Egy pszichológust vagy pszichoterapeutát ajánlanék, mert kezelni kellene a szorongásod.

2016. máj. 25. 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező de azért itt Magyarországon hál istennek akkora veszélynek nincsenek kitéve (egy-két kivételtől eltekintve, persze tudom az is több mint kellene). Ha tűzoltó lenne több okod lenne aggódni. Nem jó dolog egyébként hogy ilyen feszültségben élsz. Persze érthető hogy aggódsz de ez túlzás
2016. máj. 25. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyire rettegsz az az egészségedre lesz káros hatással. Vagy próbálj lazítani, vagy lehet hogy a kapcsolatot nem kéne erőltetni.

A férjemnek ugyan nem ilyen fokozottan mint rendőr, tűzoltó, de veszélyesnek mondható a munkája. Pár hete meg is támadták, rendőrség lett belőle. Csak ő sérült meg, de mivel a támadó tagadta hogy ő ütött, becsukták mindkettőt órákra a fogdába. Szerencsére a férjemet hamarabb elengedték, fel is jelentette a mocsadékot. Nem mintha lenne ebből bármi is, de legalább nyoma maradt. Akkor este 1x tudott felhívni, még a helyszínen ahol történt. Utána nem engedték telefonálni, és a kérése ellenére sem értesítettek engem, kérdezték tőle kinek szóljanak, megadta a számom, de szartak rá. Nem értesítettek. Gondolhatod mennyire ijedt voltam. Lekéste az utolsó vonatot is. Éjjel 3-ra ért haza, de csak mert szerencséje volt és egy éjszakai járattal, plusz felvette egy kocsi amikor stoppolni próbált.

Próbálj meg lazítani. Én olvasni szoktam, sorozatot nézek, hobbimmal foglalkozom, vagy játszom a gépen, hogy elfoglaljam magam.

2016. máj. 25. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon veszélyes munka ám ez itt Magyarországon, valóban...

Veszélyesebb átkelni valamelyik zebrán csúcsforgalomban, mint rendőrnek lenni.

És készülj fel, mert zaklatni foglak priviben. (se)

2016. máj. 27. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!