Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomhoz koltoztem de nem erzem magam jol nala. Mit tegyek?
Hát ez kellemetlen. A felnőtteket nem lehet megnevelni. Ha a mama rendetlen, az is marad, ha segítesz neki ha nem.
És jól érzed, elég gázos kioktatni az öreglányt, hogy mit hogy kéne csinálni. Egyébként ettől én is rosszul lennék, az állat a lakásban nem zavar, de a kosz és igénytelenség igen.
Szerintem a barátod részéről az volna a fair, ha tényleg lépne a dolgok megoldásában, hiszen ezt ígérte. Ezt tedd neki szóvá nyugodtan. Gyengéden, de állíts fel határidőket. Kis dolgoknál kezdd, amit tényleg könnyű megoldani, így nem mondhatja azt, hogy bonyolultat kértél. Ha már a kicsi dolgok ügyében sem tesz semmit azért, hogy te jobban érezd magad, az sajnos azt jelenti, hogy nem számítasz neki eléggé. Ez esetben cuccolj össze és ágyő... Ha lépésről lépésre haladtok valahová a problémák felszámolásában, akkor talán megér még egy kis türelmet.
De nem lehet így stresszben élni évekig, rá fog menni a lelki és később a testi egészséged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!