Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "lusta" vagyok?
Parom sokat veszekszik Velem.szerinte lusta vagyok.
3 gyerek,a legkissebb 6 hetes.csaszaros volt O is mint a ket nagy.
A nagyok oviba,suliba jarnak.
Szoval parom szerint lusta vagyok,Nekem nincs mas dolgom mint rendben tartani a lakast.mindog talal valamit amibe belekothet.
Minden masnap felmosok,mosok rendszeresen es szaraz ruhakar egybol elrakom,fozok minden masnap (ket napra)a mosogatobol nem folyik ki a mosogatni valo,de van,hogy este nem mosogatok el mert hulla vagyok.naponta tobbszor pakolok el a konyhaban az asztalrol.
Szerintem egyaltalan nincs kupi,es kosz meg foleg nincs.a kicsivel szenvedek sokszor fel napokat,nem rudom letenni.olyankor megcsuszok a hazimunkaval mert aztan menni kell a nagyokert.ha kozben parom hazaer akkor aztan kapok.nem hiszi el,hogy a pici nem alszik egesz nap.igyekszem mindig meleg kajaval varni mert rengeteget dolgozik,de ha a picit nem tudom lerakni akkor elofordul,hogy varnia kell kicsit.akkor megkapom,hogy biztos vakartam egesz nap...pedig nem.neha ledolok kicsit mikor a pici alszik,de csak miutan az alap dolgokat megcsinaltam.ejjel is kel meg sokszor.faradt vagyok.reggel fel 6 kor kelek es sokszor csak este 11 kor kerulok agyba.es akkor sem alszom vegig az egesz ejszakat....
Par napja Nekem esett,hogy miert Neki kell rendet rakni az eloszaba szekrenyben.igaz arra epp nem volt kapacitasom az utobbi idoben.
Most vette meg a lakast,eddig alberlet volt.de ha igy folytatja En megorulok mellette :(
Hasonlo helyzetben kevo Anyukak Nalatok mindenre van ido??mindig csillog az egesz haztartas???
Anyukajaval vette felesben,Nekem nincs hozza kozom.En anno elcsesztem az eletem a volt ferjemmel,vettunk egy lakast svajci frank alapu hitelre.eluszott.tartozas maradt csak.
Ezert Nekunk hivatalosan nincs is kozunk egymashoz.nem is jelentkezhetunk be ide a gyerekekkel.
Tenyleg olyan mintha egy megturt ember lennek akinek azert cserebe,hogy lakas van a segge alatt mindent el kell turnie.
Csak ezt az En gyomrom nem veszi be konnyen.nem tartott senki puskat a fejehez miklor megismert,hogy Neki Velunk kell elnie.tudott mindent nem titkoltam el semmit.
Nem volt ilyen rossz a viszonyunk.jol megvoltunk.csak ez a dolog,hogy itthon patyolat legyen kulomben...
Hiaba mondom,hogy ahogy no a pici ugy lesz egyre jobb,nem hisz Nekem.egy ekkora gyerekkel siman lehet lehet puccparade minden nap,minden oraban.hat nem kell Vele semmit csinalni csak etetni es tisztaba rakni.
De azert hintaztassam a kezemben ha nyugis mert azt szereti.persze,hogy szereti.de ha azt tennem meg ennyit se tudnek megcsinalni,plusz hozzaszokna es meg rosszabb lenne a helyzet.
Ez feszett fejsze nyele ugy erzem.
Igen hulye voltam,de nem gondoltam,hogy ilyen lesz.
A gyereket imadja,mar mar tulszereti.felti mindentol,Anyumekhoz a varosba nem mehetek vele meg most sem.eloszor hetvegen mozdultunk ki ebbol a varosreszbol ahol lakunk,falura Mamamekhoz.
Ahhh.igy nagyon szar :( En azt az embert akarom visszakapni akibe beleszerettem :(
most ezzel sokat segítetek, h ennyit tudtok csak mondani, h "ilyen embernek nem kellett volna szülnie", utólag meg mások életébe beleokoskodni sokkal egyszerűbb. kifogott egy igazi suttyó embert, aki nem becsüli, hát próbálj meg kicsit nyelni, és keress vmi értelmeset, aki elfogad téged 2/3 gyerekkel, vagy ordítsd már le a fejét annak a s**gfejnek, h álljon le. vagy vmit csinálj, mert tényleg nem hiszem, h jó gyomorgörccsel otthon lenned.
F
Akármennyi tartozásod van áttol meg bejelenthet. Gyerekek ovit, suliját, orvost, hogy intézitek ha valahova máshova vagytok bejelentve.
Jól esett, hogy a gyerekekkel együtt valaki elfogadott, befogadott?
Ez a pasi egy.. Érdekesen látja a világot. Még egy gyerek is felborítja a világot nem hogy három.
Otthon kéne maradnia egy kicsit és akkor rájönne milyen egy 6 hetes gyerekkel.
Te meg majd kezdj el foglalkozni magaddal, hogy a szolgalelkűséged átdolgozod valami mássá.
ÉN azt mondom, hagyd ott a f.s.zba. Ne pár napra, ÖRÖKRE!
Anyaotthon, stb., atö mindegy, csak élhető légkör vegyen körül - mert EZ nem az.
Ne csinálj semmit pár napig.
Pihenj,babázz,foglalkozz CSAK a gyerekekkel!
Látni fogja a különbséget.
En is azon gondolkodom,hogy egy nap nem csinalok semmit.aztan mikor megjon megmondom,hogx latod kedves,ilyen az ha vakarom egesz nap.
De felajanlotta,hogy hetfon menjek el hazulrol,itthon marad a gyerekkel es majd O megmutatja...hat persze...foznie nem kell (nem is tud)meg nem hiszem,hogy takaritana wc t-furdot...tegnap csak 1 orara hagytam itthon a picivel mig elmentem a rossmanba...de mar mire hazaertem ki volt bukva,hogy mar leszakad a keze,nem tudja letenni mert felkel....
Tapló egy alak, mondom férfiként.
Én mindent megcsináltam a babák körül, amit kellett, és nem ragyogott mindig minden, nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!