Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is "lusta" vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is "lusta" vagyok?

Figyelt kérdés

Parom sokat veszekszik Velem.szerinte lusta vagyok.

3 gyerek,a legkissebb 6 hetes.csaszaros volt O is mint a ket nagy.

A nagyok oviba,suliba jarnak.

Szoval parom szerint lusta vagyok,Nekem nincs mas dolgom mint rendben tartani a lakast.mindog talal valamit amibe belekothet.

Minden masnap felmosok,mosok rendszeresen es szaraz ruhakar egybol elrakom,fozok minden masnap (ket napra)a mosogatobol nem folyik ki a mosogatni valo,de van,hogy este nem mosogatok el mert hulla vagyok.naponta tobbszor pakolok el a konyhaban az asztalrol.

Szerintem egyaltalan nincs kupi,es kosz meg foleg nincs.a kicsivel szenvedek sokszor fel napokat,nem rudom letenni.olyankor megcsuszok a hazimunkaval mert aztan menni kell a nagyokert.ha kozben parom hazaer akkor aztan kapok.nem hiszi el,hogy a pici nem alszik egesz nap.igyekszem mindig meleg kajaval varni mert rengeteget dolgozik,de ha a picit nem tudom lerakni akkor elofordul,hogy varnia kell kicsit.akkor megkapom,hogy biztos vakartam egesz nap...pedig nem.neha ledolok kicsit mikor a pici alszik,de csak miutan az alap dolgokat megcsinaltam.ejjel is kel meg sokszor.faradt vagyok.reggel fel 6 kor kelek es sokszor csak este 11 kor kerulok agyba.es akkor sem alszom vegig az egesz ejszakat....

Par napja Nekem esett,hogy miert Neki kell rendet rakni az eloszaba szekrenyben.igaz arra epp nem volt kapacitasom az utobbi idoben.

Most vette meg a lakast,eddig alberlet volt.de ha igy folytatja En megorulok mellette :(

Hasonlo helyzetben kevo Anyukak Nalatok mindenre van ido??mindig csillog az egesz haztartas???

2016. máj. 9. 10:04
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Vagy akar Apukak,Ti is ennyi mindent elvartok egy Notol ha gyerekkel van otthon????
2016. máj. 9. 10:06
 2/20 A kérdező kommentje:
Es ami meg rettentoen idegesit az a mosogep.jabuarban meghalt ez Enyem,vettunk egy ujjat.azota rendszeresen vita targya,hogy megint nem takaritottam le...hat az az utolso ami eszembe jut.le szoktam takaritani regen is de nem havonta....
2016. máj. 9. 10:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
A párod egy sggfej. 6 hete császároztak, bőven túlteljesítesz. Én már rég elküldtem volna a bús büdös francba. Ennyire nem ismeri a saját gyerekét, hogy sokszor nehezen lehet letenni? Soha nem tapasztalta, hogy van ilyen jelenség?
2016. máj. 9. 10:18
 4/20 A kérdező kommentje:

Nem sokat van itthon.most nagyon sok munkaja van maszekban.mellette 6+2 ben dolgozik.

De mikor itthon van O konnyen van,tudja cipelni a gyerkocot ha nyugos,nem kell semmit csinalnia.ezt nem erti meg.

2016. máj. 9. 10:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi lehet a baja, gondolom a szülés után nem volt még szex, és agyára ment a g...i.

Egyébként ha nem ilyen szokott lenni, érdemes lenne elbeszélgetni vele, hogy vagy állít magán, vagy jó lesz ha néz magának egy válóperes ügyvédet, mert nem ilyen embernek lettél a felesége, és nem is akarod a továbbiakban ezt eltűrni.

Az a baj, hogy eddig hallgattál, meg ha rádszól, mész és pakolsz.

Basszus, hát nem az apád, hogy szót kéne neki fogadni, hanem a párod!!

Nem tetszik, hogy koszos a mosógép?! Fogja, és letörli.

Gondolom a szülés előtt is te csináltál otthon mindent, nem úgy tűnik, hogy nálatok a munkamegosztás működött volna. Ugyanis abban az esetben pont úgy meg tudja csinálni munka után a maga dolgait, mint amikor nem "ültél otthon egész nap".

A GYED a fizetésed jelenleg, amit azért kapsz állam bácsitól, hogy egész nap a babát tudd ellátni, vele foglalkozz. NEM az a dolgod, hogy fényesre nyald a lakást, amíg a kicsi ordít, aztán meg hulla fáradtan ess be az ágyba.

Pár hét, és jön az, hogy a lakás ragyog, a baba gügyögjön boldogan, te meg este 8 után változz szexdémonná, különben megint csak hallgatod az ordítást.

Ez, amit leírtál, igen távol áll attól, hogy valaki lusta.

Nekem a lustaság az, mikor a férj haza esik a melóból, aztán közli, hogy ő fáradt, és nem csinál semmit, vagy ha mégis, akkor halálra sértődik.

Ahogy látom, meg fogsz őrülni, vagy el fogsz válni, mert ÍGY tényleg nem lehet élni. Nem feleség vagy, hanem háztartási alkalmazott.

Ezt a pár hónapot, amíg a kicsi jobban elvan, többet alhatsz, és több időd lesz a háztartásra, fél lábbal is ki lehet bírni.

Akinek ez elviselhetetlen, és állandóan hisztizik, annak a pasinak nem való gyerek. Egy se, nem hogy három.

2016. máj. 9. 10:28
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Életed párját - ezt a büdös bunkót - egyszer hagyd ott egy hétvégére (majd, ha a pici elég nagy lesz hozzá). Péntek reggel közöld vele, hogy mész a szüleidhez vagy akárhová, és csak vasárnap este gyere haza, majd gondosan forgass fel mindent, és köss bele mindenbe. Máshogyan nem fogja megérteni, mert szerencsétlen parasztnak láthatólag fogalma sincsen róla, hogy mit jelent a 3 gyerek körüli munka.
2016. máj. 9. 11:04
 7/20 A kérdező kommentje:

O mindig ilyen rendmanias volt.a sajat dolgait precizen elrakja.

De mostanaban valahogy kibirhatatlan.egy csomoban van a gyomrom egesz nap,hogy most min fog kiakadni.

Csaszar elotti este is ugy ment el meloba,hogy leuvoltotte a fejem,hogy ilyen lakasba nem lehet gyereket hazahozni.mert az utolso hetekben nem csinaltam nagytakaritast.

En betudtam annak,hogy parazik (neki elso gyerek,a ket nagy elozo kapcsolatbol van)

De aztan mikor hazajottunk is egybol elvarta a rendet...nagyon fajt a hasam sokaig,nehezen gyogyult.de nem segitett...boltba nem ment helyettem,inkabb vigyazott a babara mig En lementem.rosszul esik.amig alberlet volt ennyire nem volt veszes,de most,hogy az Ove...

Az Anyukaja mindig a pelda,hogy Naluk 3 gyerek mellett is enni lehetett a padlorol...pedig Anyukaja foldet muvelt,szolot rendezett meg kitudja mit csinalt.En alairom.Anyukaja jol birta a strapat.de En nem az Anyukaja vagyok.En mindig is kis szettszort,szeleburni No voltam.ugy ismert meg.mar rengeteget valtoztam mellette.

Becsulom amiert ilyen sokat melozik,alig pihen.nem is kellene Neki vezetni a haztartast is,de azert kicsit lehetne megertobb...

Ooo szex az nincs regota.meg ha akarnank sem lehetne most sem mert ugy nez ki meg el sem mult a gyermekagy mar megjott.de szerintem igenye sincs ra.nem latom rajt.

Azon gondolkodom,hogy nem is akar mar,es csak azert ilyen,hogy veszekedjunk es ne kelljen ugy viselkednie ahogy nem akar,es a munkaba menekul szinten azert,hogy ne legyen itthon Velem,Velunk.

Most 11 ora,fel 9 fele aludt el a pici.idaig mar mosogattam,felmostam,mosogepet inditottam,csinaltam paromnak kajat mire hazaer a foldhivatalbol mert ment maszekba."megetettem",ettem En is.elment elmosogattam amit termeltunk,kiteregettem es mar felkelt a pici.ez az egy nagy alvasa van egy nap altalaban.

Mar kezdtem elhinni Neki,hogy En vagyok a hulye :( :(

Hiaba probalok Vele beszelni errol..hajthatatlan.Nekem ez a dolgom es kesz.nem kellene setalgatni a gyerekkel,hanem takaritani kell.

O nem viszi le a szemetet mert a ket nagy mar leviheti (7-9 evesek) meg a 9 eves is fel egyedul a liftben.nem kuldom le a szemettel.ha megall a lift mit csinal?

Nagyon rossz,hogy barmit csinalok sosem eleg jo Neki :(

2016. máj. 9. 11:08
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem a másik két gyerek is tőle van (mert így feltételeztem, hogy nem mindig volt ilyen).

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de hatalmas hiba volt ennek az embernek szülnöd, mert ezek szerint mindig is ekkora paraszt volt. Leüvölti a fejedet, hogy nagy hassal az utolsó napokban, hetekben miért nem csinált nagytakarítást?! Fel voltál vágva, még épp hogy kijöttél kórházból és bszott levinni a szemetet??

Hogy az istenbe tudod szeretni ezt az embert? NEm hiszem el, hogy ez nem látszódott előre...az hogy egy percig nem hajlandó neked segíteni..

2016. máj. 9. 11:14
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem, nem te vagy a hülye. Mármint persze valószínű hülyeség volt neki szülnöd, de igazából ez már mindegy.

Egy utolsó paraszt ezzel a viselkedéssel. Te minden tőled telhetőt megteszel, többet is mint elvárható lenne tőled még ilyen rövid idővel szülés után.. Szóval ne hidd el neki, hogy te vagy a szar.

2016. máj. 9. 11:15
 10/20 anonim ***** válasza:
80%

Ne is haragudj, de minek szültél neki gyereket?!

Attól változott meg, hogy vett egy saját lakást, és végre sajátban éltek?

Házasság előtt vagy után vette?

Gondolom miután téged megismert, egyedül nem sikerült elérnie.

Az a gond, hogy te nem vagy otthon, téged csak megtűr magánál.

Nem csaphatsz az asztalra, hogy márpedig neked így megfelel, és ha nem tetszik, csinálja meg maga.

Eddig egy gyerek se volt, most meg egyszerre három. Neki sejtelme sincs ezekről. A legtöbb normális ember megérti és felfogja, hogy a császármetszés nagyműtét, utána lábadozni kell, nem nagytakarítani.

Nem normális, hogy így viselkedik veled, és ha tényleg azért ilyen, mert már nem kellesz neki, és azért dolgozik annyit hogy ne legyen otthon, akkor megette a fene az egészet.

A helyedben elkezdenék kalkulálni, hogy merre tovább, miből és hogy fogsz megélni egyedülálló, három gyerekes anyaként.

Mert ennek az lesz a vége.

2016. máj. 9. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!