Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak segiteni akarok, hogy öltözködjön és mit vegyen de ez nem tetszik neki. pedig jó állna neki. ti csináltatok ilyet? 21L
Szerintem nincs semmi jogod beleszólni hogy mit vesz fel, és ezt ő is így gondolja. Ezért nem foglalkozik azzal mit akarsz rá aggatni.
Én sosem szóltam bele a férjem öltözködésébe, eszembe sem jutott. Bár ő elég laza, farmert, pólót/pulcsit hord. Ha olyasmit hordott volna ami szerintem gáz, pl rózsaszín és egyéb lányos színű pólókat, lábra tapadó gatyákat stb, azt igen hamar kiszúrom, és össze sem jöttem volna vele, mert én férfi párti vagyok.
Az ekezet nem helyesirasi hiba, ugyhogy bagoly mondja mar nem tudsz mibe belekotni idiota
De johogy beleszolok illetve ra szolok ha ugy akar eljonni szorakozohelyre mintha a boltba menne le.. es ilyenkor o is tudja
Es pont hogy az elejen nem is erdekelt hogy oltozik, de van amikor szetnyutt farmert hordja miert ne mondanam h menjunk el venni masikat es ne ugyanolyat mint a tobbi 10, es pont h o az aki mondta , hogy olyan par legyunk akit irigyel mindenki, en meg figyelek a kulsore is mert igenyes vagyok ennyi
Hát azt én is!Én komolyan mondom, hogy nem láttam még ilyen ostoba libát!
Hagyd, hogy úgy öltözzön ahogy neki tetszik.Nyilván ha ócska, akkor vegyetek újat, de ne te szabd meg neki a színt/fazont, mert az nem jó.Neki van egy egyénisége, ne akard megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!