Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Páromnak segiteni akarok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak segiteni akarok, hogy öltözködjön és mit vegyen de ez nem tetszik neki. pedig jó állna neki. ti csináltatok ilyet? 21L

Figyelt kérdés
Mindig ugyan olyan hosszu gatyakat vesz fazonba és szinbe .. kb olyan mintha 1lenne ezáltal, probalom segiteni hogy barna/bezs nadrag, vagy mas fazonokat vegyen de nem hallgat ram, ugyanez polokba latok valamit ami nagggyon jol nez ki es jol is allna es azert se.. miert nem befogadobb? Neha van mikor ra tudom beszelni akkor nagyon orulok magamnak:D szeretnem ha jol oltozne.. en imadom a divatot es a ruhakat es azt akarom h az emberek mind a kettonket dicserjek szemmel
2016. máj. 2. 16:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Az alapvető probléma, hogy olyan ember választottál, aki nem felelt meg az igényeidnek és most a magad képére akarod formálni. Ez pedig nem fog működni.

Mondjuk mindaz, amit leírtál, erősen nárcisztikus személyiségre utal... és egy nárcisztikussal eleve nem lehet boldog párkapcsolatot kialakítani. Szegény párod...

2016. máj. 2. 18:31
 12/25 Költőnő? ***** válasza:
100%
Irigy? Mire xd úgy mégis mire, csak egy dolgot mondj, amire annak kéne lenni xd
2016. máj. 2. 19:30
 13/25 A kérdező kommentje:

Hát annyira okos azért nem lehetsz ha neked meg ennyi időd van h gyakorin bizonygatod mennyi eszed van:DDD szerinted 0-24be ez jár a fejembe? szerinted nem dolgozok ugyanugy? Eszembe jutott mert épp eszembe jutott ne te mondd már meg mikor mire gondoljak

de nem írtam , hogy erőszakkal rá dumálom mert nagyjából 1az ízlésünk csak megmutatom neki, az meg nem bűn, más le se sza....ja a párját, én meg törődök vele, és megveszem neki a legjobb borotvahabot, tusfurdot, kremeket stb aminek orul h foglalkozok vele mit ken magara

2016. máj. 2. 20:58
 14/25 A kérdező kommentje:

mekkora pszichológus vagy, még nárcisztikus , feküdj le aludni:DDDD

arra irigyek hogy van barátom aki szeret és nekik egy sörszagú csöves se jön össze, hány éves vagy te meg hogy xd-zel? 10? menjél tanulni szevasz

2016. máj. 3. 08:42
 15/25 Költőnő? ***** válasza:
100%
Nem én bizonygatom itt a hülyeséget. Az xd gyerekes? Ez a vergődés nem az? Gyerekek reagálnak így az óvodában egy kritikai észrevételre. Ne legyél már még ennél is szánalmasabb.
2016. máj. 3. 09:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az? Babám, hogy hagyd el, hadd találjon már olyasvalakit, aki NEM akarja megváltoztatni! Épp, csak ezt!

Igaza van, én is falnak tudtam menni, mikor az exem! meg akarta mondani, mit vegyek fel, rá akart beszélni olyasmikre, amiktől rosszul voltam, divat ide vagy oda.

2016. máj. 3. 09:48
 17/25 anonim ***** válasza:
Egyébként kérte a segítséged? Vagy csak úgy magadtól jött, hogy meg kell reformálni az öltözködési stílusát?
2016. máj. 3. 09:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is próbálkoztam ilyesmivel a kapcsolat elején, de rájöttem, hogy felesleges. Nekem is van egy saját öltözködési stílusom, nem szeretem, ha más a saját képére akar formálni... akkor én miért tegyem? Elvileg úgy szeretem, ahogy van, nem mindenható az én ízlésem se, és azt meg ki nem tojja le, hogy más mennyire tartja stílusosnak/divatosnak az ő öltözködését? Ma már akkor szólok rá max., ha nem alkalomhoz illő ruhában akar elindulni. Mert az más kategória annál, hogy jaj, nem úgy öltözködik, ahogy én akarom meg jajj, nem elég divatos.
2016. máj. 3. 10:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ossza itt az észt az xd-ért de neki tripla szája van szmájlinál. Gratulálok téged se az eszedért szeretnek.
2016. máj. 3. 19:52
 20/25 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ismered az épp aktuális divatot, de szerintem előbb menj vissza általános iskola első osztályába, tudod...akkor tanítják az ékezeteket is.

Egyébként olyan ruhába jár, ami tetszik neki.Ha neked viszont ez nem tetszik, ne hagyd szenvedni!Tűnj a közeléből el nagyon gyorsan!

2016. máj. 5. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!