Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem akar feleségülvenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar feleségülvenni?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk együtt. 3 fiúnk van. Szeretjük egymást, kiegèszítjük egymást. Jó a szex, folyamatosan bókol, a kedvemben jár. De akárhányszor a hàzasság szóbakerül azt mondja, hogy csak papír és nèlküle is megvagyunk, nem változtat semmin. Én szeretnék feleség lenni. Miért nem akar elvenni? A szülei is házasok voltak (amíg apukája élt).
2016. máj. 2. 13:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
* tudod
2016. máj. 3. 15:44
 22/28 anonim ***** válasza:
#20-as, az a bibi, hogy az apasági nyilatkozatot a terhesség 3. hónapja körül kell aláírni, bár a második gyereknél már... de hát a múltbeli döntések már akkor is maradnak
2016. máj. 3. 15:51
 23/28 anonim ***** válasza:
56%

Ne haragudj, de erre az előtt kellett volna gondolnod, hogy gyereket szültél neki. Most már szinte semmi esély, hogy elvesz, mert így is megkap mindent, anélkül, hogy a kapcsolatotokért felelősséget vállalna.

Lehet, hogy van 3 gyermek, de azért azt a kiskaput meghagyta, hogy ne legyen macerás a veled való szakítás (ha el akarna menni) a válás ugye macerásabb, mint átlépni a küszöböt. A gyerekekhez meg így is úgyis joga van.

Egyszerűen nem tiszteli az érzéseidet. Mert ha neki csak egy papír, akkor igazán nem kerülne semmibe aláírni, hisz neked fontos lenne.

2016. máj. 3. 20:34
 24/28 A kérdező kommentje:
Minden véleményt köszönök.
2016. máj. 3. 21:44
 25/28 anonim ***** válasza:
Beszélj vele! nem tudom, én ha nő lennék, és 14 évet várnék hogy elvegyen, elküldeném a búsba...! max 5 év, de utána házasság. Férfi szemmel az ilyen számomra nem férfi!
2016. máj. 4. 20:27
 26/28 anonim ***** válasza:
18%

Elmondta, hogy miért nem. Változtat valamin a papír? Istenem, akkora hülyeség ez papír nélkül nem ismer el duma...

Ha nem szeretne, vállalna, nem lenne veled 14 éve. Ha nem szeretne, nem vállalna nem csinált volna neked 3 gyereket.

Az is lehet hogy fél, mert sok kapcsolat valamiért a házasság után megromlik.

14 év, kedves kérdező. 14 év után mit számít a papír? Felesleges pénzkidobás. Nem tudom, hogy a sima polgári mennyibe kerül lagzi nélkül... De szerintem az se olcsó.

Sose fogom megérteni mi ennyire fontos abban hogy feleség legyél. Ez hiányzik belőlem, lehet hogy belőle is. Ha így is boldogok vagytok, fogadd el. Az hogy egy kapcsolat működik 14 év után és ilyen jó ahogy leírod, ritka. Örülj neki és ne keresd a "hibát"

20/L

2016. máj. 5. 07:21
 27/28 anonim ***** válasza:

Mert a kultura resze a hazassag

A vademberek is ceremonia utan batyuznak ossze

Ha egy no nem varja el nem is fogjak elvenni soha.

2016. máj. 5. 08:09
 28/28 anonim ***** válasza:
26-os, a sima polgári esküvő mindenféle felhajtás nélkül teljesen ingyenes.A miénk is ilyen volt, egy kis irodában megtörtént. Volt ugyan templomink is, de erre már külön nem akartunk költeni.
2016. máj. 8. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!