Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha figyelmen kívül hagyja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha figyelmen kívül hagyja a kérésem, akkor én is nyugodtan hanyagolhatom a női kötelességem?

Figyelt kérdés

A vasárnap a takarítós rendrakós napom, a hét többi részében csak szinten próbálom tartani az otthonunk.

Sokadik olyan vasárnap, amikor "majd úgyis elpakol, mert takarít".

Két csemeténk és a férjem így állnak hozzá.

Már reggel kértem őket, hogy mindenki a saját holmiját tegye a helyére, ne hagyjanak maguk után kuplerájt

(reggeli után szedjék le az asztalt, tegyék el a játékokat, akinek van elöl mosnivalója, az vigye ki a szennyesbe. Azt hiszem ezt szanszkritul kérhettem, mert semmi se történt.) Maga a feladat nem megterhelő, eddig magamban puffogva, rendet raktam, de a hozzáállás kiborít. Dühömben az égadta világon semmit se csináltam. Úszik a lakás, amit ahol hagytak, az ott is fog maradni, és úgy ahogy hagyták

Viszont gyötör a bűntudat, hogy itt ülök a disznóól közepén, és nem csinálok semmit.

Ti mit tennétek, magatokat nyugtatgatva pihennétek, vagy gatyába ráznátok az otthonotokat még most gyorsan?

2016. ápr. 24. 18:26
1 2 3
 11/22 ~OnLány~ ***** válasza:
52%

A 4. válaszom azért írtam,mert tudok rá egy példát.

A barátom szülei voltak ilyenek.3 gyerek mellett dolgozott és nem csak napi 8 órát,volt,hogy többet is,ő csinált mindent.Főzött és takarított mindenkire a családban.

Az apjuk csak dolgozott.

Ő kipróbálta ezt,hogy 1-2 hétig nem csinál semmit,nem vitte a férje ki a ruhákat a szennyesbe,szóval nagyon rendetlenül nézett ki a lakás.Aztán megelégelte és kénytelen volt kitakarítani,mert a ruhák maguktól nem lettek tiszták.

Kommunikáció nélkül a férje észre sem vette,hogy mi a gond a házban,hogy milyen rendetlenség van.

Amúgy elváltak,de nem ez miatt,habár lényegében a kommunikáció hiánya miatt.

Úgyhogy ezt meg kell vele beszélned,tisztázzátok le,hogy kinek milyen dolog jut,osszátok meg a házimunkát.

2016. ápr. 24. 19:37
 12/22 anonim ***** válasza:

ez rosszra rossz csak egyre több rosszhoz vezet. szerintem inkább borulj ki kicsit mutasd meg, hogy neked ez rossz és, hogy nem vagy így boldog. hogy fáj neked ez.

ez a bezársz és azért sem te sem ez nem vezet sehova. inkább legyen valami kis sírás vagy cirkusz.

2016. ápr. 24. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"női kötelességem"

Nem a női kötelességed.

Osszátok be a házimunkát. Bárha évekig cseléd voltál, akkor nehezen fogod bevezetni az új rendszert.

2016. ápr. 24. 19:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan pihenj!

Nálunk bevált!

2016. ápr. 24. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
kivennék pár nap szabit, mondjuk egy hosszú hétvégét és elutaznék. egyedül.
2016. ápr. 24. 19:55
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

"Már sajna meg se hall. A távozást készítem elő, nem új keletű a huzavona itthon"

Én mondjuk akkor főleg csinálnám. Akkor én felemelt fejjel jöhetek el, hogy én beletettem, amit részemről kell, és semmit nem kaptam viszont. Ha meg jössz ezzel, a ha te se akkor én se legyen csak disznósól, akkor egyrészt, az neked is szar, mert ki szereti a mocskot? Másrészt meg, akkor alapot adsz neki arra, hogy a távozáskor úgy gondolja, hogy nem ő a hibás, te puffogtál, duzzogtál, fenyegetőztél, kupival támadtál stb.

Lehet, hogy van akinek nem számít, de én nem szeretek úgy ott hagyni emberek, hogy alapot adjak neki arra, hogy még engem tartson a rossznak, meg a bunkónak.

2016. ápr. 24. 20:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, feltéve, ha a távozásod tényleg mostanában történik, nem 2-3 éve mondod azt, hogy majd szétmentek, meg még 2-3 évig csak ülsz a babérjaidon, hogy egy szép napon, egyszer...
2016. ápr. 24. 20:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A ház rendben tartása, magyarán a házimunka NEM női kötelességed! Épp annyira a férjedé is, mint a tied. Közösen kéne megcsinálnotok, ha meg már nem segít be, annyival igazán megtisztelhetne, hogy legalább nem tetézi és nehezíti azzal a dolgodat, hogy felnőtt férfi létére mindent szanaszét hagy.

A két gyereket pedig még most kapd rendbe, amíg kicsik könnyebben tanulják, hogy mi a rend, ha kivette, akkor bizony rakja is el. Ha nem, akkor pl. nincs tablet, vagy nincs játék stb.

De a férjeddel mindenképp ülj le és beszélj erről, mert ez így nem állapot. Segítsen be ő is, hisz nem egyedül laksz abban a házban!

2016. ápr. 24. 22:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem viszi el a férjed a szennyesig a cuccait, ne mosd ki neki. Ha nem pakolják el a gyerekek a játékaikat, addig nincs új játék, amíg meg nem teszik, amit kérsz.

Működni fog. ;)

2016. ápr. 25. 13:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Miért nem takarít, pakol a férjed? Neki nincs keze?
2016. ápr. 25. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!